Dejligt stråtækt stenhus tæt på byen Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 81, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0099
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige feriehus ligger i et roligt feriehusområde på Nordsøvej syd for Søndervig. Leder du efter et feriehus i naturskønne omgivelser, hvor du kan sidde ugeneret på terrassen og nyde ferien og hvor du må tage familiens hunde med? Så er dette hus måske noget for dig.

Derudover findes der på grunden et el-ladestik til bilen.

Tag på ægte dansk sommerhusferie i dette stråtækt stenhus

Feriehuset emmer af dansk sommerhusstemning både ude og inde. Det flotte stråtag får huset til at smelte sammen med omgivelserne. Fra stuen har I direkte adgang til husets primære terrasse, som er afskærmet i begge sider og delvist overdækket. Det betyder, at I kan sidde på terrassen helt ugeneret. Den delvist overdækkede terrasse sørger samtidig for, at I kan siddde ude lidt længere – selv når aftensolen er gået ned, og duggen er faldet. Terrassen er derfor oplagt til hyggelige grillaftener på dejlige, lune sommeraftener.

Dejlig feriehusstemning for hele familien ved Vesterhavet

Den klassiske feriehusstemning fortsætter, når du træder ind i huset, men dog med et moderne twist, som sørger for en god og komfortabel standard i huset. De sorte loftsbjælker skaber en god kontrast og dybde i indretningen, som inviterer til hyggestunder sammen med familien. Uanset om I opholder jer i den hyggelige tv-stue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, eller i spiseområdet, så er der plads til hele familien kan være samlet. Huset har 3 gode soverum og plads til 6 personer. Huset er selvføgelig komfortabelt indrettet med opvaskemaskine, tørretumber og vaskemaskine.

Tag 2 hunde med på ferie

Sommerhusferie er perfekt for dig, der har hund. I dette hus er I nemlig velkomne til at medbringe 2 hunde, og huset er derfor også praktisk indrettet med træ- og laminatgulve. Dine hunde vil nyde de lange gåture i den friske natur, at slappe af i skyggen på terrassen og selvfølgelig at være sammen med jer.

Slip for lange køreture, da byen Søndervig ligger tæt på

Der er meget at opleve, hvis du holder ferie ved Vesterhavet, og der er aldrig langt til den næste oplevelse. Indenfor en kørselsafstand på blot 15 minutter finder I både Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing, som byder på alverdens aktiviteter og naturoplevelser. Så I slipper for anstrengende køreture med trætte børn på bagsædet.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0099

DE
D.
sagde , Deutschland

Wirklich sehr schönes Ferienhaus. Gemütlich und übersichtlich eingerichtet. Sehr gute Aufteilung der Räume und genügend Schränke.Die Terrasse und das Grundstück liegen sehr schön.
Wir haben uns drinnen und draussen sehr wohl gefühlt. Die Wege zum Einkaufen und Shoppen und auch der Weg zum Strand sind kurz und man kann das Auto während des Urlaubs stehen lassen.
Wir würden das Haus immer wieder buchen.

DK
D.
sagde , Danmark

Det er et dejligt feriehus som ligger centralt til det hele

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus gab uns von der ersten Sekunde an das Gefühl Zuhause zu sein.
Sehr gemütlich und praktisch eingerichtet. Durch die Wärmepumpe hatten wir
auch nur geringen Stromverbrauch.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 2.190
Renoveret / Byggeår:2009 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...