Dejligt stråtækt stenhus tæt på byen Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 81, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0099
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige feriehus ligger i et roligt feriehusområde på Nordsøvej 81 syd for Søndervig. Leder I efter et feriehus i naturskønne omgivelser, hvor I kan sidde ugeneret på terrassen og nyde ferien og hvor I må tage familiens hunde med? Så er dette hus måske noget for jer. I har nemlig mulighed for i dette sommerhus at medbringe 2 hunde.

Dejlig feriehusstemning for hele familien ved Vesterhavet

Den klassiske feriehusstemning fortsætter, når I træder ind i sommerhuset, men dog med et moderne twist, som sørger for en god og komfortabel standard i feriehuset. De sorte loftsbjælker skaber en god kontrast og dybde i indretningen, som inviterer til hyggestunder sammen med familien. Uanset om I opholder jer i den hyggelige tv-stue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, eller i spiseområdet, så er der plads til, at hele familien kan være samlet. Sommerhuset har 3 gode soverum med plads til 6 personer. Sommerhuset er selvføgelig komfortabelt indrettet med opvaskemaskine, tørretumber og vaskemaskine.

Derudover er feriehuset installeret med en varmepumpe luft til luft, der sikrer jer en behagelig rumtemperatur. Som supplement hertil kan I derudover i de lidt køligere måneder tænde op i brændeovnen og dermed nyde den skønne varme og hygge herfra.

Skøn terrasse og udeareal – Plads til sjov og leg

Feriehuset på Nordsøvej 81 emmer af dansk sommerhusstemning både ude og inde. Det flotte stråtag får feriehuset til at smelte sammen med omgivelserne. Fra stuen har I direkte adgang til den primære terrasse, som er afskærmet i begge sider og delvist overdækket. Det betyder, at I kan sidde på terrassen helt ugeneret. Den delvist overdækkede terrasse sørger samtidig for, at I kan siddde ude lidt længere – selv når aftensolen er gået ned, og duggen er faldet. Terrassen er derfor oplagt til hyggelige grillaftener på dejlige, lune sommeraftener. Dine hunde vil nyde de lange gåture i den friske natur, at slappe af i skyggen på terrassen og selvfølgelig at være sammen med jer.

Slip for lange køreture, da byen Søndervig ligger tæt på

Der er meget at opleve, hvis du holder ferie ved Vesterhavet, og der er aldrig langt til den næste oplevelse. Indenfor en kørselsafstand på blot 15 minutter finder I både Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing, som byder på alverdens aktiviteter og naturoplevelser. Så I slipper for anstrengende køreture med trætte børn på bagsædet.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0099

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem Ferienhaus sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder! Es war gut ausgestattet, sehr gemütlich und sauber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes Ferienhaus mit 3 Eingängen. Alle Zimmer sehr geräumig und viel Stauraum. In 2 Schlafzimmer sogar Tische, die prima zur Ablage genutzt werden können. Das Badezimmer bietet ebenfalls viele Möglichkeiten der Ablage. Auch mit zwei Hunden ließ sich das Haus sehr leicht sauber halten. Durch den kleinen Mauervorstand keine direkte Einsicht der Terrasse von dem naheliegenden Hauptweg. Das Haus ist nur zu empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich eingerichtet.
Ihr findet hier eine offene Küche, mit allem, was man braucht.
Im Wohnzimmer steht ein Kamin. Neben der gemütlichen Couchecke gibt es eine zusätzliche Sitzecke. Wer auf den Fernseher nicht verzichten möchte, findet sehr viele deutsche Sender.
Der Essbereich ist großzügig, auch ein Kinderstuhl ist vorhanden.
Zwei Schlafzimmer verfügen zusätzlich über einen kleinen Schreibtisch.
Die Fußbodenheizung, vor allem im Bad, ist toll.
Die Heizung hält die gewünschte Temperatur konstant, was zur Behaglichkeit beiträgt.
Wir haben uns in diesem Haus sehr wohlgefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 2.190
Renoveret / Byggeår:2009 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...