Dejligt stråtækt stenhus tæt på byen Søndervig

4
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 81, Søndervig - Søg på husnr. i0099
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige feriehus ligger i et roligt feriehusområde på Nordsøvej syd for Søndervig. Leder du efter et feriehus i naturskønne omgivelser, hvor du kan sidde ugeneret på terrassen og nyde ferien og hvor du må tage familiens hunde med? Så er dette hus måske noget for dig.

Tag på ægte dansk sommerhusferie i dette stråtækt stenhus

Feriehuset emmer af dansk sommerhusstemning både ude og inde. Det flotte stråtag får huset til at smelte sammen med omgivelserne. Fra stuen har I direkte adgang til husets primære terrasse, som er afskærmet i begge sider og delvist overdækket. Det betyder, at I kan sidde på terrassen helt ugeneret. Den delvist overdækkede terrasse sørger samtidig for, at I kan siddde ude lidt længere – selv når aftensolen er gået ned, og duggen er faldet. Terrassen er derfor oplagt til hyggelige grillaftener på dejlige, lune sommeraftener.

Dejlig feriehusstemning for hele familien ved Vesterhavet

Den klassiske feriehusstemning fortsætter, når du træder ind i huset, men dog med et moderne twist, som sørger for en god og komfortabel standard i huset. De sorte loftsbjælker skaber en god kontrast og dybde i indretningen, som inviterer til hyggestunder sammen med familien. Uanset om I opholder jer i den hyggelige tv-stue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, eller i spiseområdet, så er der plads til hele familien kan være samlet. Huset har 3 gode soverum og plads til 6 personer. Huset er selvføgelig komfortabelt indrettet med opvaskemaskine, tørretumber og vaskemaskine.

Tag 2 hunde med på ferie

Sommerhusferie er perfekt for dig, der har hund. I dette hus er I nemlig velkomne til at medbringe 2 hunde, og huset er derfor også praktisk indrettet med træ- og laminatgulve. Dine hunde vil nyde de lange gåture i den friske natur, at slappe af i skyggen på terrassen og selvfølgelig at være sammen med jer.

Slip for lange køreture, da byen Søndervig ligger tæt på

Der er meget at opleve, hvis du holder ferie ved Vesterhavet, og der er aldrig langt til den næste oplevelse. Indenfor en kørselsafstand på blot 15 minutter finder I både Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing, som byder på alverdens aktiviteter og naturoplevelser. Så I slipper for anstrengende køreture med trætte børn på bagsædet.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0099

D.
sagde , Danmark

Hus af ældre dato. Fin indretning, dejlig natur og ugeneret.

D.
sagde , Broby

Rigtig hyggeligt og dejligt hus

D.
sagde , Danmark

Helt fint feriehus…vi kommer sikker en gang tilbageSoverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 2.190
Renoveret / Byggeår:2009 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...