Hyggeligt feriehus med brændeovn og kun 25 meter til stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Badevej 29, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0104
4 pers.
Antal personer
25 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige feriehus ligger på Badevej 29 i centrum af den populære badeby Søndervig. Feriehuset ligger bare 25 meter fra en rigtig populær badestrand, som i 2014 blev kåret som Danmarks Bedste Badestrand. Huset emmer af komfort, kvalitet, gode faciliteter, lækkert design og ikke mindst en brændeovn.

Hygge og funktionalitet i fokus

Huset er et super godt valgt til den lille børnefamilie eller parret. På trods af sine blot 75 m2, har huset masser af plads til den perfekte ferie. Husets ene værelse indeholder en dobbelseng, mens det andet værelse med de to enkeltsenge er det perfekte værelse til børnene. 

Dette sommerhus oser af hygge. Her finder i nemlig en brændeovn der altid er garant for at skabe hygge og varme. På de køligere dage kan I sætte jer til rette foran brændeovnen med en god bog og bare slappe af.

I feriehusets badeværelse finder I tørretumbler og vaskemaskine, der kun gør pakning til jeres ferie nemmere og mere bekvemmelig. Badeværelset er også udstyret med elektronisk gulvvarme, der især er rart i de køligere årstider. 

Lille feriehus med lys og indbydende indretning

Husets hjerte er det rummelige opholdsrum. Her kan I bruge kvalitetstid sammen hvor I blandt andet kan lave mad sammen. Her behøver I ikke bekymre jer om opvasken, for den skal husets opvaskemaskine nok klare for jer. I kan også spille jeres egne medbragte bræt- eller kortspil eller bare slappe af i feriehusets komfortable sofa. 

De lyse lofter og vægge reflekterer lyset godt og sørger for en dejlige varm og indbydende atmosfære i indretningen. De sorte møbler og inventar skaber samtidig en god og moderne kontrast i indretningen. Det veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med stue og opholdsrum. Her har du et Bose Soundtouch 30 trådløst musiksystem, hvor du kan streame musik fra telefonen og den fungerer også som DAB-radio.

Nyd den danske sommer på den dejlige terrasse

Huset har en dejlig, åben terrasse som inviterer til afslapning i den dejlige sommersol. Fra terrassen kan I også nyde en hel fantastisk panoramaudsigt ud over Søndervig. Den ene side af terrassen er desuden overdækket, hvilket forlænger jeres dage ude. Her er det oplagt at nyde et godt måltid mad med en god flaske vin. Når I sidder på terrassen, er det samtidig muligt have et øje på børnene. Feriehuset er også udstyret med gode udemøbler, liggestole og grill.

Fantastisk beliggenhed med panoramaudsigt

Feriehusets beliggenhed fåes ikke bedre. Stranden ligger kun 25 meter fra feriehuset, og den kan hurtigt tilgåes via egen adgang og nyde en fantastisk panoramaudsigt. Børnene kan lege i sandet, mens du nyder solen, havet og den omkringliggende natur.

Centrum af den populære badeby Søndervig kan også nås til fods på få minutter fra dit lille. Her venter forskellige restauranter, indkøbsmuligheder, butikker og aktiviteter på dig og din familie. Glæd jer til en afslappende pause fra hverdagen, hvilket er garanteret i feriehuset på badevej 29.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0104

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches kleines Ferienhaus in ruhiger Lage in Søndervig. Das Ferienhaus bietet alles, was man für einen entspannten Urlaub braucht.

DK
D.
sagde , Danmark

Det var et godt hus

DK
D.
sagde , Danmark

Et fantastisk sommerhus til en familie på 4. Skønne senge. Godt isoleret og en helt fantastisk ro i huset. Perfekt afstand til strand og by. Ville have bestilt det igen til efteråret, hvis ikke prisen var så høj.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 750
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...