Skønt feriehus med delvis overdækket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 24, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6332
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt dejligt feriehus med en super skøn lukket og delvis overdækket terrasse. Her kan de lange sommer aftener nydes i selskab med venner eller med hele familien. Huset er velholdt og kan rumme 6 personer.

Frans Julius Vej

Få kilometer fra Søndervig og midt i mellem hav og fjord ligger Frans Julius Vej i rolige, fredfyldte og smukke omgivelser. Her kan du nyde gå- og cykelture på Naturstien, som løber hele vejen til Søndervig og Hvide Sande, hvor aktiviteter og shoppingmuligheder ligger og venter. I Hvide Sande kan du besøge kabelbanen, hvor du kan prøve at stå på vandski eller få en god frokost på havnen. Søndervig byder på rigtig gode shoppingsmuligheder og skønne spisesteder.

Huset

Et dejligt feriehus, som er velholdt og godt udstyret. Huset råder over 3 gode værelser, hvoraf det ene er med enkeltsenge og 2 med dobbeltsenge. Et godt badeværelse med gulvvarme og sauna. En super hyggelig stue med udgang til den overdækkede terrasse. Et fint køkken i åben forbindelse med stuen og spisestuen. Tænd op for brændeovnen og lad varmen strømme ud i rummet, smæk benene op i sofaen og nyd en god bog, eller gå på det trådløse internet eller blot nyd en god film på huset fladskærms-TV.

Terrassen

En fantastisk dejlig lukket terrasse som er delvis overdækket. Den overdækkede terrasse er perfekt til de lidt køligere aftener hvor man bare ikke har lyst til at være indenfor. Her kan man virkelig nyde solen og den friske luft fra Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6332

DE
D.
sagde , Deutschland

Dies ist ein sehr schönes und gemütliches Ferienhaus. Mit viel Comfort. Bequeme Möbel und top Ausstattung. Es bietet alles, was man in einem Ferienhaus benötigt.
Die Küche ist ebenfalls sehr gut ausgestattet.
Die Wind geschützte Terrasse ist ein Traum. Hier kann man viel Zeit verbringen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben schon einige Male dieses Haus gewählt. Durch die schöne überdachte Terrasse können wir bei fast jedem Wetter draußen sitzen

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes kleines und gepflegte Ferienhaus mit allem was man für einen erholsamen Urlaub braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.077
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...