Lys og venlig ferielejlighed med spa og sauna i Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon

Badevej 20 P2, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6338
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I hjertet af Søndervigs hyggelige ferieby ligger denne fine ferielejlighed med plads til 6 personer. Den attraktive beliggenhed kun 100 meter fra stranden og 250 meter fra centrum giver mulighed for en aktiv ferie med masser af strandbesøg og shopping, og med en lys og venlig indretning med blandt andet sauna og spabad er der plads til ekstra selvforkælelse på ferien.

Afslappende atmosfære, spabad og sauna

Den charmerende ferielejlighed på to etager er oplagt til familien eller parret, der gerne vil bo tæt på alting. Den venlige indretning med skønne, lyse farver skaber en afslappende atmosfære i hele lejligheden, og brændeovnen tilfører endnu mere hyggelig stemning og dejlig varme på de kolde feriedage.

I stueplan finder I køkkenet, som ligger i åben forbindelse med spiseplads og stue – husets centrale rum, som bringer hele familien sammen. Dertil kommer det store badeværelse med sauna og spabad samt et gæstetoilet, begge med gulvvarme. Her kan I nyde godt af lidt ekstra wellness efter en lang spadseretur i den friske havluft.

På første sal ligger soveværelserne i form af to soverum og en dobbeltseng i selve opgangen. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i ferieboligen.

Central og strandnær beliggenhed i Søndervig

Fra stuen er der to udgange til den afskærmede terrasse med udsyn til Søndervigs skønne klitlandskab. Havemøbler, liggestole og grill står klar til at gøre de varme sommerdage endnu bedre med solbadning og hyggelige grillaftener.

Vil I gerne bo centralt – og strandnært -, så er beliggenheden på Badevej 20 helt perfekt til jer. Få minutters gang fra ferielejligheden ligger Søndervigs mange spændende forretninger, spisesteder og aktivitetsmuligheder. Her er der både mulighed for at købe souvenirs, spise god mad eller lækker softice og bowle i aktivitetscentret Beach Bowl.

Det brusende Vesterhav og den kilometerlange sandstrand befinder sig kun 100 meter væk, og her er også en direkte strandopgang, hvor både store og små kan følge med.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 120
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...