Nybygget 5+ stjernet poolhus med udespa – kun 250 m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Holdvej 50, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6435
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 18
Swimmingpool
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Kun 250 meter fra stranden ligger dette superlækre nyopførte sommerhus fra 2022 og indbyder til luksus ferie for hele familien. Søger I et feriehus med luksus og wellness så kunne dette 5+-stjernede sommerhus på Holdvej 50 bestemt være en oplagt mulighed. Luksussommerhuset på Holdvej 50 har både swimmingpool, udespa og udesauna og ligger kun 250 meter fra havet. 

Luksusferie med swimmingpool, udendørs spabad, udehus og sauna

Sommerhuset på Holdvej 50 har en lys og moderne indretning og indeholder alle de moderne bekvemmeligheder, der skal til for at lette de praktiske gøremål på ferien, såsom opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Huset er energivenligt med 3-lags ruder samt varmepumpe og har oplader til elbilen. Selve huset er fordelt på 4 gode soverum med 8 sovepladser, der er gulvarme overalt i huset.

Den åbne stue med integreret køkken og brændeovn er husets hjerterum og her kan I tilbringe mange hyggelige feriestunder sammen med madlavning og planlægning af feriens aktiviteter. Eller hvad med et slag bordtennis i husets udehus? Allerede fra morgenstunden af kan I nyde en dejlig svømmetur i saltvandspoolen med svømmetræner og slutte af med en velfortjent morgenmad. Sommerhuset på Holdvej 50 er udstyret med 2 Genvex klimaanlæg, som giver et meget behageligt bademiljø og indeklima. 

Ladeboks til elbilen

En ferie med elbil er muligt i dette hus. Har I en elbil, kan den lades op via den opsatte elladestander fra Easee. Så kan batteriet hurtigt lades op, så i er klar til at køre ud til jeres næste udflugtsmål.

Skøn, stor terrasse og kun 250 meter fra Vesterhavet

Et af husets absolutte highlights er de 2 skønne syd og vestvendte terrasser med både udespa og udesauna. Her kan I sidde om aftenen og slappe af og nyde den klare stjernehimmel. Imens kan børnene hygge sig i sandkassen eller gynge i gyngestativet. Der er både havemøbler grill og solvogne på den skønne, delvis overdækkede terrasse.

Sommerhuset på Holdvej 50 ligger kun 250 m fra havet, hvilket gør adressen til et oplagt udgangspunkt for udflugter. Her kan I gå lange ture på stranden i det fine, hvide sand eller nyde en svalende dukkert i havet.  Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.630
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...