Feriehus med wellness, ekstraordinær beliggenhed og havudsigt

4
icon
icon
icon
icon
Wolle Friks Vej 75, Søndervig - Søg på husnr. i6487
Gæsterne siger: icon icon

På en klittop i Søndervig, kun 150 meter fra den hvide sandstrand, ligger dette skønne feriehus. En enkel og hyggelig indretning sætter den helt rigtige feriestemning, og der er havudsigt både fra stuen og terrassen. Spa og sauna giver jer mulighed for lidt ekstra selvforkælelse.

Ægte sommerhusferie med spa, sauna og havudsigt fra stuen

Det 110 kvadratmeter store feriehus på Wolle Friks Vej 75 byder på en ægte sommerhusferie med alt, hvad dertil hører. Her er plads til i alt 6 personer, og hunden er også hjertelig velkommen.

Indretningen er både enkel og hyggelig med afdæmpede træfarver, der sætter en afslappende atmosfære, og store vinduer, der inviterer solens lys og den smukke natur indenfor. Et ekstra highlight finder I på badeværelset, hvor spabad og sauna står klar til at give jer en ekstra wellnessoplevelse.

Køkken og stue er slået sammen til ét stort opholdsrum med brændeovnen i centrum, og både fra sofaen og spisebordet kan I nyde den smukke havudsigt, mens I slapper af med en god bog eller spiser et lækkert feriemåltid sammen.

Helt unik beliggenhed på klittop kun 150m fra vandet

Den delvist overdækkede terrasse har flere gode kroge, hvor I kan sidde i ro og fred, mens I tanker ny energi i den friske, salte havluft. På de varme solskinsdage kan I slappe af i liggestolene og havemøblerne med lidt koldt at drikke, mens I nyder den fantastiske udsigt hele vejen til havet.

På Wolle Friks Vej får I en helt exceptionel beliggenhed. Kun 150 meter skiller jer fra den kilometerlange strand, som helt sikkert er et besøg værd hele året rundt. Bliv kølet ned i de blå bølger i varmen, gå en tur langs vandet på en grå efterårsdag, eller overvær den fantastiske solnedgang helt tæt på – eller fra terrassen med et glas vin.

Søndervigs hyggelige ferieby ligger kun få minutters kørsel væk, og her finder I flere spændende forretninger, lækre spisesteder og hyggelige caféer.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6487

D.
sagde , Gråsten

Et hus hvor man kan ligge i sin seng og se Vesterhavet og klitterne hvis man bøjer hovedetSoverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.259
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...