Feriehus med wellness, ekstraordinær beliggenhed og havudsigt

4
icon
icon
icon
icon
4178
Wolle Friks Vej 75, Søndervig - Søg på husnr. i6487
Gæsterne siger: icon icon

På en klittop i Søndervig, kun 150 meter fra den hvide sandstrand, ligger dette skønne feriehus. En enkel og hyggelig indretning sætter den helt rigtige feriestemning, og der er havudsigt både fra stuen og terrassen. Spa og sauna giver jer mulighed for lidt ekstra selvforkælelse.

Ægte sommerhusferie med spa, sauna og havudsigt fra stuen

Det 110 kvadratmeter store feriehus på Wolle Friks Vej 75 byder på en ægte sommerhusferie med alt, hvad dertil hører. Her er plads til i alt 7 personer, og hunden er også hjertelig velkommen.

Indretningen er både enkel og hyggelig med afdæmpede træfarver, der sætter en afslappende atmosfære, og store vinduer, der inviterer solens lys og den smukke natur indenfor. Et ekstra highlight finder I på badeværelset, hvor spabad og sauna står klar til at give jer en ekstra wellnessoplevelse.

Køkken og stue er slået sammen til ét stort opholdsrum med brændeovnen i centrum, og både fra sofaen og spisebordet kan I nyde den smukke havudsigt, mens I slapper af med en god bog eller spiser et lækkert feriemåltid sammen.

Helt unik beliggenhed på klittop kun 150m fra vandet

Den delvist overdækkede terrasse har flere gode kroge, hvor I kan sidde i ro og fred, mens I tanker ny energi i den friske, salte havluft. På de varme solskinsdage kan I slappe af i liggestolene og havemøblerne med lidt koldt at drikke, mens I nyder den fantastiske udsigt hele vejen til havet.

På Wolle Friks Vej får I en helt exceptionel beliggenhed. Kun 150 meter skiller jer fra den kilometerlange strand, som helt sikkert er et besøg værd hele året rundt. Bliv kølet ned i de blå bølger i varmen, gå en tur langs vandet på en grå efterårsdag, eller overvær den fantastiske solnedgang helt tæt på – eller fra terrassen med et glas vin.

Søndervigs hyggelige ferieby ligger kun få minutters kørsel væk, og her finder I flere spændende forretninger, lækre spisesteder og hyggelige caféer.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6487

D.
icon
icon
sagde , Gråsten

Et hus hvor man kan ligge i sin seng og se Vesterhavet og klitterne hvis man bøjer hovedetSoverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.259
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...