Feriehus med wellness, ekstraordinær beliggenhed og havudsigt

4
icon
icon
icon
icon

Wolle Friks Vej 75, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6487
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en klittop i Søndervig, kun 150 meter fra den hvide sandstrand, ligger dette skønne feriehus. En enkel og hyggelig indretning sætter den helt rigtige feriestemning, og der er havudsigt både fra stuen og terrassen. Spa og sauna giver jer mulighed for lidt ekstra selvforkælelse.

Ægte sommerhusferie med spa, sauna og havudsigt fra stuen

Det 110 kvadratmeter store feriehus på Wolle Friks Vej 75 byder på en ægte sommerhusferie med alt, hvad dertil hører. Her er plads til i alt 6 personer, og hunden er også hjertelig velkommen.

Indretningen er både enkel og hyggelig med afdæmpede træfarver, der sætter en afslappende atmosfære, og store vinduer, der inviterer solens lys og den smukke natur indenfor. Et ekstra highlight finder I på badeværelset, hvor spabad og sauna står klar til at give jer en ekstra wellnessoplevelse.

Køkken og stue er slået sammen til ét stort opholdsrum med brændeovnen i centrum, og både fra sofaen og spisebordet kan I nyde den smukke havudsigt, mens I slapper af med en god bog eller spiser et lækkert feriemåltid sammen.

Helt unik beliggenhed på klittop kun 150m fra vandet

Den delvist overdækkede terrasse har flere gode kroge, hvor I kan sidde i ro og fred, mens I tanker ny energi i den friske, salte havluft. På de varme solskinsdage kan I slappe af i liggestolene og havemøblerne med lidt koldt at drikke, mens I nyder den fantastiske udsigt hele vejen til havet.

På Wolle Friks Vej får I en helt exceptionel beliggenhed. Kun 150 meter skiller jer fra den kilometerlange strand, som helt sikkert er et besøg værd hele året rundt. Bliv kølet ned i de blå bølger i varmen, gå en tur langs vandet på en grå efterårsdag, eller overvær den fantastiske solnedgang helt tæt på – eller fra terrassen med et glas vin.

Søndervigs hyggelige ferieby ligger kun få minutters kørsel væk, og her finder I flere spændende forretninger, lækre spisesteder og hyggelige caféer.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6487

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in die Jahre gekommen, entschädigt jedoch mit dem Blick auf Dünen und das Meer. Auch bei Regen und Sturm bleibt der Blick in die Landschaft.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus für 6 Leute.
Es hat eine gute Sicht mit Panoramafenster.
Reinkommen und wohlfühlen!
Bei schlechtem Wetter, kann man Whirpool und Sauna genießen.
Das Haus verfügt über Solarstrom tagsüber.
So hatten wir für 3 Wochen sehr wenig Stromkosten.
Der Weg zum Strand ist recht kurz und man hört Abends die Wellen rauschen.
Bei Sonneneinstrahlung heizt es sich schnell auf, allerdings verfügt es über eine Klimaanlage.
Insgesamt haben wir die 3 Wochen als Familie mit 2 Kindern in diesem Haus sehr genossen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus in sehr guten Lage,schönem Meerblick allerdings mit einer in die Jahre gekommen Einrichtung

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.259
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...