Ferie i Søndervig i et godt sommerhus til 6 personer

3
icon
icon
icon

Hjelmevej 27, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6498
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtig godt feriehus på en stor, naturligt afskærmet grund tæt på Søndervig centrum. Huset er fra 1984 og renoveret i 1997. Det store opholdsrum, som består af stue og køkken/alrum, har et praktisk klinkegulv med gulvvarme. Her er gratis trådløst internet.

Godt indrettet sommerhus

Her er der tale om et rigtig godt og velholdt sommerhus med en god og praktisk indretning. Der er plads til 6 personer i 3 gode soveværelser; alle med dobbeltsenge. Huset har et dejligt, lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Stuen og køkken/alrummet er lyst og venligt indrettet med komfortable møbler. Fra stuen er der direkte udgang til en delvist overdækket terrasse.

Husene ligger forenden af en lille vej og grænser op til hinanden, så der er rig mulighed for både hyggeligt samvær og privatliv.

Tæt ved Søndervig

Gå en tur til Søndervig langs havet og nyd de mange fine butikker og restauranter eller snup en gang bowling i Beach Bowl. I Søndervig finder I desuden områdets største golfbane, som er åben året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6498

D.
sagde , Rødovre

Dejligt rummeligt hus

D.
sagde , Ringkøbing-Skjern

Huset var pænt rengjort og så imødekommende ud

D.
sagde , Hedensted

Så fint

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2013 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...