Skønt moderne feriehus i Søndervig med sauna og 500m til havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 205, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6621
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette lækre sommerhus i Søndervig er et godt valg til en stille og rolig ferie ved Vesterhavet. Her har I alle ingredienser til en skøn ferie ved havet. Et lyst og moderne hus med god plads til at op til 6 personer kan have en dejlig ferie. Der er rigtigt fine terrasseforhold, og I kan helt ugeneret nyde det gode vejr – og det brusende Vesterhav ligger kun 500 meter væk.

Lækkert nyrenoveret hus med sauna og brændeovn

Med masser af bekvemmeligheder som vaskemaskine og tørretumbler, nyt køkken og bad, 3 gode soverum (2 med dobbeltsenge og 1 med to enkeltsenge) er Nordsøvej 205 det perfekte hus til ferien med familien eller et vennepar. I dette i 2019 nyrenoverede hus er rammen sat for en rigtig afslapningsferie med ture til havet, terrassetid og sofahygge ved brændenovnen. Huset er dejligt lyst og moderne indrettet med flot nyt køkken og bad, gode stilfulde møbler og med brændeovn og luft-til-luft varmepumpe er huset et godt valg hele året.

Det lækre åbne køkken gør det nemt at samle hele familien om madlavningen og borddækning. Efterfølgende klarer opvaskemaskinen resten, så der er masser af tid til en omgang ludo eller partners ved spisebordet eller hele familien samles til filmaftener i de bekvemme moderne stuemøbler. Den knitrende ild i brændeovn sørger for varme og god feriestemning hele året rundt.

Fra det store nye badeværelse er der adgang til saunaen, som giver jer mulighed for at nyde lidt ekstra wellness på ferien. Her kan I hurtigt få varmen efter en gåtur langs vandet i den friske havluft – eller måske endda en dukkert i Vesterhavet.

Ugenerede terrasseforhold og kun 500 meter til havet

Der er rigtig fine terrasseforhold og masser af hyggelige kroge, hvor I kan sætte jer til rette med en god kop kaffe og nyde den vestjyske natur. Den store terrasse er tilmed afskærmet og delvist overdækket, så I kan slappe af i havemøblerne helt ugeneret og i god læ.

Kun 500 meter skiller jer fra den brede sandstrand og det dejlige Vesterhav, som er et paradis for både store og små feriegæster. Her kan I gå lange ture langs vandkanten, bade i de blå bølger på en varm sommerdag eller flyve med drage med ungerne i efterårsvinden.

Der er heller ikke langt til Søndervigs hyggelige bymidte, og de mange forretninger, gode spisesteder og diverse aktiviteter sørger for flere timers underholdning for hele familien.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6621

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich schönes Ferienhaus. Nähe zum Strand und Einkauf sehr gut.
Sehr gut isoliert, also auch für die Nebensaison gut geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus bietet alles für erholsame Ferien. Zentral gelegen, kurze Wege zum Strand und Kaufmann.

DK
D.
sagde , Danmark

Virkelig dejligt sommerhus med god beliggenhed. Tæt på strand og indkøb.
Huset er rigtig godt og hyggeligt indrettet. Alt er pænt og i god stand.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2019 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...