Klassisk og idyllisk sommerhusferie med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 23, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6828
5 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Søger I et sommerhus tæt på lange, hvide sandstrande og hyggelige stræder, så bør I opleve feriebyen Søndervig, der ligger ud til Vesterhavet. Sommerhuset på Hjelmevej 23 kunne være et godt bud på jeres næste ferieadresse. Sommerhuset har plads til 5 personer og er ideelt til den lille familie eller kæresteparret, der ønsker et lyst og venligt feriehus tæt på både by og hav. Hunden er også hjertelig velkommen!

Klassisk og hyggeligt sommerhus med brændeovn

Sommerhuset på Hjelmevej 23 har trods sine 68 m2 meget at byde på og er godt indrettet i klassisk sommerhusstil med hvide trævægge og lofter og en dejlig brændeovn, der kan give varme og hygge på køligere dage.

Feriehuset er blevet renoveret i 2021 og har bl.a. fået nyt skønt køkken, som har alle de nødvendige faciliteter, der skal til for at lette de praktiske gøremål på ferien. Selve sommerhuset har 3 gode soverum, heraf det ene er med dobbeltseng og de andre med 3 enkeltsenge.  Der er gratis og stabilt trådløst internet til rådighed i sommerhuset samt et fladskærms-tv.

Stor plænegrund med plads til leg  

På sydøstsiden af sommerhuset finder I en delvist afskærmet terrasse med havemøbler og solvogne, hvor I kan sætte jer med en god bog og lidt koldt at drikke og suge solens stråler til jer. Om aftenen kan I tænde op i den praktiske gasgrill og tilberede en lækker middag i den lune aftensol.

Mens I holder øje med bøfferne på grillen, kan børnene lege på den 1300m2 store plænegrund, hvor der er masser af plads til solbadning, leg og boldspil ved de to fodboldmål.

Søndervig – en livlig ferieby med aktiviteter

Med en beliggenhed på Hjelmevej 23 har I kort gåafstand til det brusende Vesterhav og badebyen Søndervig, der er en livlig lille by med aktiviteter og restauranter.  

Søndervig er en skøn ferieby, der byder på mange gode oplevelser. I kan købe ind, shoppe i de hyggelige butikker eller spise en skøn middag på en af byens cafeer og restauranter. Derudover finder I også Beach Bowl aktivitetscenteret med bowling, fitness, segwayture, golfbaner og meget mere, der vil berige jer med gode minder fra jeres ferie i Søndervig.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6828

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich. Alles neu eingerichtet und liebevoll gestaltet. Das Badezimmer ist leider mit der sehr kleinen Dusche und dem kleinen Waschbecken nicht ganz so gelungen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein kleines gemütliches Haus, optimal geeignet für max. 4 Personen.
Die neue Küche ist optisch schön, gut in den Wohnraum integriert und die Ausstattung war grandios, es fehlte nichts.
Die Lage des Hauses ist optimal, in einer ruhigen Straße gelegen und die nähe zur Hauptstraße stört nicht, da man diese nicht realisiert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Ferienhaus für eine kleine Familie. Tolle Küche wo alles vorhanden ist was man so braucht. Das Bad wirkt größer als es ist, und die Dusche fällt klein aus. Genug Platz im Garten für reichliche Spiele, wo viele vorhanden sind. Fahrräder sind auch da, tun das was sie sollen.Gut abgetrenntes und großes Grundstück zum Spielen. Keine halbe Stunde ist man zu Fuß in der Stadt und der Strand ist 15 Minuten entfernt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.309
Renoveret / Byggeår:2021 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...