Lækkert sommerhus i Søndervig kun 300 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon
Harbo Stages Vej 31, Søndervig - Søg på husnr. i6861

Leder I efter et dejligt, stilfuldt sommerhus få minutters gang fra stranden? Så er I landet det helt rigtige sted. Dette charmerende feriehus på Harbo Stages Vej 31 ligger kun 300 meter fra havet og er omgivet af Søndervigs smukke klitlandskab. Ferieboligen har med sin lyse indretning med bl.a. moderne køkken, hyggelig brændeovn, udestue og med den skønne beliggenhed nemt fortjent sine 3+ stjerner. I sommerhuset er op til 2 hunde tilladt.

Sommer hele året med udestue og hygge med brændeovn

Det hyggelige træsommerhus rummer plads til 6 personer. Indrettet med 3 gode soverum, hvoraf det ene har sit eget tv, er huset et ideelt valg til familieferien – eller måske en romantisk udflugt for to? Lyst og lækkert indrettet er her de perfekte rammer for en skøn sommerhusferie året rundt, ikke mindst da både udestuen og brændeovnen tilfører ekstra charme og ved siden af den energibesparende varmepumpe sørger for en behagelig temperatur hele året rundt.

Sommerhuset er i 2020 blevet renoveret og det flotte køkken indeholder alt, hvad feriekokken har brug for (plus en opvaskemaskine, der klarer oprydningen efter madlavningen for jer). Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og spiseafdelingen, og det giver masser af mulighed for at være sammen og nyde det gode selskab imens der kokkereres.

Fra stuen kommer I ind i sommerhusets udestue, som med sikkerhed vil sende feriestemningen helt i top. Fra udestuen har I udsigt ud over det smukke klitlandskab, og selv i regn og blæst kan I nyde den vestjyske natur over en varm kop kaffe, måske med lidt lækkerier fra Søndervigs lokale bager ved siden af.

Fantastisk beliggenhed på naturgrund, kort vej fra stranden og centrum

Beliggenheden fås ikke meget bedre end på Harbo Stages Vej 31. Sommerhuset er placeret på en flot naturgrund og er omgivet af lyngklædt klitlandskab hele vejen rundt. Kun 300 meter fra ferieadressen ligger det brusende Vesterhav, som hele året rundt er en fantastisk oplevelse – og både store, små og firbenede feriegæster vil helt sikkert elske en gåtur langs vandet!

Terrassen har både en åben del og en afskærmet del mod vest, så I kan sidde i sol og samtidig have læ. Morgenkaffen nydes bedst på den syd-østvendte terrasse, hvor der er morgensol og dejlig læ. Havemøbler, liggestole og grill står selvfølgelig til rådighed, så sommerdagene kan nydes i fulde drag.

Søndervigs centrum ligger kun 500 meter fra sommerhuset, og her finder I ikke kun indkøb og shopping, men også flere spisesteder, iscaféer og diverse aktiviteter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.668
Renoveret / Byggeår:2020 / 1981

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...