Sommerhus med udestue og panoramaudsigt

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrekrat 6, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1006
5 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I et mindre sommerhusområde på fjordsiden ligger dette lyse og hyggeligt indrettede træhus. Sommerhuset har en hyggelig udestue hvorfra I har et fantastisk panoramablik over engene og fjorden i baggrunden. Der er plads til en mindre familie på op til 5 personer og 2 hunde. For de små iblandt jer er der et gyngestativ og en sandkasse. Cykler, surfboards, fiskeudstyr og hvad man ellers har med af nødvendigt udstyr er der plads til, at man kan opbevare i skuret. Det samme med bilen, som kan stå i tørvejr under carporten.

Hyggelig indretning med brændeovn og udestue

Træhuset på Fyrrekrat 6 i Søndervig er hyggeligt og praktisk indrettet. Den åbne indretning forbinder alle opholdsrum med hinanden, så I har mulighed for at lave noget hver for sig, uden at være alt for langt væk fra hinanden.
En brændeovn må naturligvis ikke mangle på sådan en sommerhusferie. Der er intet bedre end at smide benene oppe efter i lang dag i den friske havluft og nyde træets knitren i baggrunden.

Udendørssæsonen forlænges af husets udestue, der kan bruges året rundt. Herfra har I en fantastisk panoramaudsigt over de tilstødende marker og enge, med fjorden i baggrund. Her kan I rigtig drømme jer væk og få lov til at kigge ud så langt øjet rækker.

Træterrasse og ekstra træplateau – gyngestativ, sandkasse og trampolin til de mindste

Den 2000 kvadratmeter store grund er omkranset af træer på begge sider. På de solrige dage er den sydvendte træterrassen det eneste rigtige sted at være. Den byder på forskellige kroge og gode steder at sidde eller ligge og nyde vejret. Det ekstra træplateau i haven skaber kun flere muligheder for at finde et læ fyldt sted at tænde op i grillen om aftenen og lade op til endnu en god dag i den vestjyske natur. Børnene har desuden mulighed for at tage en rask gyngetur, lege i sandkassen eller tage en hoppetur på den nedgravede trampolin.

Søndervig og Vesterhavet indenfor 10min på cykel

Den populære badeby Søndervig ligger mindre en 2 kilometer væk fra huset. Byen byder på forskellige butikker, restauranter, seværdigheder og aktiviteter. Stranden er, også her i Søndervig, meget populær. Især om sommeren, hvor livredderne giver gæsterne en ekstra tryghed.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1006

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war liebevoll eingerichtet. Bei Ankunft war alles sauber und ordentlich. Man hat sich gleich „wie zu Hause“ gefühlt. Die Einrichtung ist geschmackvoll, die Küche funktional und der schöne Garten gespielt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Reinkommen und wohlfühlen: ein supersüßes, gemütlich eingerichtetes und sehr gut ausgestattetes Ferienhaus auf der Fjordseite mit herrlichem Blick über die Felder. Der Kaminofen sorgt für eine wohlige Wärme, die etwas abgeschiedene Lage in dem ohnehin schon dünn besiedelnden Gebiet für Ruhe und Erholung, selbst an Silvester mit ängstlichem Hund! Wir haben uns rundum wohlgefühlt und bereits wieder für den Sommer gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes kleines Ferienhaus mit tollem Wintergarten und weitem Blick auf die Felder.
Das Grundstück ist gut abgeschirmt, so dass Hunde im Garten frei laufen können und keine Nachbarn anbellen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2012 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...