Strandnært totalrenoveret sommerhus i Søndervig med billard

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 131, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1075
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette indbydende sommerhus tæt på stranden og Søndervigs centrum er et oplagt valg til en familieferie ved Vesterhavet. Sommerhuset rummer plads til 8 personer, og her kan I også tage hunden med på ferie. Den rummelige feriebolig er blevet totalrenoveret i 2021 og er blandt andet indrettet med billard og brændeovn.

Totalrenoveret, indbydende indretning med billard, brændeovn og Chromecast

På Nordsøvej 131 er rammerne sat for en hyggelig ferie med hele familien. Med sine 4 soveværelser kan ferieboligen huse op til 8 personer, og med hele 167 kvadratmeter at brede sig ud på, har I masser af plads på ferien. Sommerhuset er blevet totalrenoveret i 2021, og der er ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer hjemme i de indbydende omgivelser.

Sommerhusets indretning gør det muligt at kombinere underholdning og afslapning. De aktive familiemedlemmer kan mødes til en spændende turnering ved billardbordet, mens dem, der foretrækker rendyrket afslapning, kan læne sig tilbage på sofaen med en god bog, mens ilden fra brændeovnen knitrer i baggrunden.

Fjernsynet er udstyret med Chromecast, så I kan streame alt det, I lyster, med hjælp fra feriehusets hurtige og stabile internetforbindelse. En energivenlig varmepumpe sikrer jer et godt rumklima hele året rundt, og alle hverdagens praktiske hjælpere er på plads i indretningen.

Åben terrasse og have – tæt på stranden og Søndervigs centrum

Sommerhuset har et skønt udeareal med åben terrasse og have mod syd. Her kan både børnene og hunden få fri leg, mens I ser til fra liggestolene eller tilbereder aftensmaden på grillen. På grunden er der desuden sandkasse og gyngestativ til glæde for de yngste familiemedlemmer.

Med beliggenheden på Nordsøvej 131 har I alt inden for kort rækkevidde. Inden for en radius af 600 meter har I både stranden og Søndervigs centrum, så der er hverken lang vej til det brusende Vesterhav eller til feriebyens supermarked, bageri, butikker og spisesteder. Centralt i Søndervig finder I desuden aktiviteter for både store og små; lige fra bowling, tennis og minigolf til segwaykørsel og den velbesøgte årlige Sandskulpturfestival.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1075

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, geräumiges Ferienhaus, das alle Wünsche erfüllt. Wir waren das 3. Mal hier
und werden es gerne auch wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes Haus für Familien, sogar Puzzle und Spiele für die Kleinen vorhanden. Grundstück hinter dem Haus eingezäunt, sodass man bei gutem Wetter auch die Kinder und den Hund spielen lassen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wirklich groß und der Garten ist toll! Die Kinder haben die Schaukel und den großen Rasen zum Fussballspielen geliebt!
Die Küche ist gut ausgestattet und das Haus insgesamt sehr sauber. Der Billardtisch hat nicht Standardgröße, was dem Spaß aber keinen Abbruch tut.
Mir war das Haus etwas zu dunkel, was ich aber wegen der Ausrichtung schon vorher wusste und was Geschmackssache ist!!
Esmark als Vermieter war super, bei einem kleinen Unfall im Haus haben sie sich nicht nur sofort um das Haus, sondern auch um uns gekümmert! Super!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:167 / 1.879
Renoveret / Byggeår:2021 / 1964

Køkken:

Køleskab, fryser (49 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...