Sommerhus for 20 personer

Leder du efter et stort sommerhus til 20 personer eller flere, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har hos Esmark et bredt udvalg af store kvalitetshuse med plads til mellem 20 og 40 personer. Der er for størstedelen tale om luksushuse med swimmingpool, aktivitetsrum, spabad og sauna, og de ligger alle med kort afstand til Vesterhavet på den smukke jyske vestkyst.

Få god plads til venner og familier

I vores store sommerhuse får du god plads til både venner og familie. Mange vælger at holde ferie flere familier sammen i vores store sommerhuse, og det kan sagtens lade sig gøre.

Sommerhusferie er i det hele taget en meget familievenlig ferieform, for her kommer man hinanden ved og laver naturligt aktiviteter sammen, samtidig med at man har mulighed for at trække sig tilbage og slappe af i fred og ro.

Lej et stort sommerhus til familiefest eller firmaarrangement

Vores store sommerhuse er også oplagte valg, hvis du skal holde familiefest eller et firmaarrangement. Det største af vores sommerhuse er den gamle og meget charmerende præstegård i Årgab, hvor der er plads til hele 40 personer. Vi har også feriehuse med plads til fx 30 personer.

Masser af feriehuse til 20 personer

Det er nemt at finde et feriehus hos Esmark med plads til 20 personer eller flere. Vi har også et meget stort udvalg af feriehuse med til plads til mellem 12 og 20 personer.

Uanset størrelsen på feriehuset kan du hos Esmark være sikker på, at kvaliteten er i orden. Langt de fleste af vores store sommerhuse er femstjernede luksushuse, men vi har også nogle enkelte mere klassiske feriehuse af den store slags.

Vælg sommerhus efter område

Vores store sommerhuse med plads til 20 personer eller flere ligger godt fordelt på strækningen mellem Blåvand i syd og Søndervig i nord på den populære jyske vestkyst.

Professionel service og god komfort

Esmark har lokalkontorer på hele strækningen fra Blåvand i syd over Henne, Vejers, Houstrup og Bjerregård til Søndervig i nord. Her kan du alle ugens dage møde vores faste medarbejdere, som står klar til at tage imod dig.

Vi hjælper meget gerne, hvis du har brug for inspiration til din ferie, og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved at møde op på det nærmeste Esmark-kontor. Vores værdier, som vi arbejder efter, er nærvær, passion, ansvar og fællesskab.

Book sommerhusudlejning til 20 personer

Hos Esmark har vi udlejet sommerhuse i mere end 50 år. For os er god service en æressag, og du kan være sikker på, at der er pænt og rent i sommerhuset, når du ankommer. Det gælder både i vores små og store sommerhuse.

Vi har altid scoret højt på rengøring, og det er vi stolte af, for vi ved, at den bedste ferie starter med et rent sommerhus. Derfor har vi også vores egne rengøringsfolk ansat, og ingen af vores rengøringsmedarbejdere er ansat på akkord.

chevron-down

Hvor mange luksussommerhuse har Esmark?

Esmark har i alt cirka 400 luksussommerhuse. Det vil sige sommerhuse med 5 stjerner. Et par håndfulde af disse har plads til 20 personer eller flere.

chevron-down

Hvor mange gæster er der plads til i et sommerhus?

Hvor mange personer, der er plads til i et sommerhus, afhænger selvsagt af størrelsen på sommerhuset og af indretningen af dette. Hos Esmark har vi sommerhuse i alle størrelser, lige fra det lille sommerhus med plads til to personer til det meget store sommerhus med plads til 40 personer.

chevron-down

Jeg vil gerne leje et sommerhus til 20+ personer. Hvad gør jeg?

Du kan søge dig frem til vores store sommerhuse her på hjemmesiden ved at vælge antal personer i søgefunktionen. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

chevron-down

Kan jeg bestille et stort sommerhus for en weekend?

Det kan du som udgangspunkt ikke, og det skyldes, at der typisk er skiftedag om lørdagen. Hvis et sommerhus lejes ud i en weekend, vil det derfor betyde, at der er to næsten hele uger, som det ikke kan udlejes. Du er dog altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail med en konkret forespørgsel, så vil en af vores ferierådgivere se på muligheden for det og tale med sommerhusejeren om det.

Det kan til gengæld tit godt lade sig gøre at bestille et stort sommerhus til en miniferie med mindst fire overnatninger. Også her er du meget velkommen til at kontakte os.

chevron-down

Hvad følger med i et stort sommerhus?

Det er faktisk meget småt, hvad du skal medbringe, når du lejer sommerhus hos Esmark. Der er både dyner og puder i sommerhuset, og der er alt det i køkkenet, du skal bruge. Du behøver derfor ikke medbringe andet end sengelinned, tøj, en tandbørste og dit gode humør.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...