BeachBowl i Søndervig er desværre blevet lukket på grund af en brand den 02. marts 2022. Alle vores gæster, der har booket Key2Activity til deres kommende sommerhusophold, vil naturligvis blive krediteret.

Vil I gerne bowle på ferien, er der selvfølgelig stadig mulighed for det: På vores side om Bowling i Vestjylland har vi samlet nogle alternative bowlingcentre i regionen.

Beach Bowl i Søndervig

Key2Activity

Med Key2Activity 2022 få du en endnu sjovere ferie

Køb det populære Key2Activity til aktivitetscentret Beach Bowl i Søndervig, når du booker dit sommerhus i Søndervig hos os. Du sparer hele 75%, og I kan alle kan benytte de sjove aktiviteter under hele ferien.

Det er nemt, hurtigt og meget billigt. Din sommerhusnøgle og kvitteringen fra Beach Bowl giver dig med det samme fri adgang til:

 • Bowling
 • Adventure Golf
 • Fitness
 • Padel
 • Tennis

Priser på Key2Activity

Prisen på Key2Activity afhænger af, hvornår du bestiller.

Bestiller du din Key2Activity samtidig med at du booker sommerhuset hos Esmark, så betaler du kun 150,- kroner per uge.

Bestiller du din Key2Activity efter du har bestilt sommerhuset, betaler du 199,- kroner per uge.

Ved bestilling efter ankomst direkte hos Beach Bowl betaler du normalprisen på 500,- kroner per uge.

Priserne er ugepriser og gælder som samlet pris for alle beboere i det lejede Esmark-sommerhus. Det betyder, at alle, der bor i sommerhuset, kan benytte Key2Activity-faciliteterne så ofte, de har lyst, under hele ferien.

Ved første besøg hos Beach Bowl skal du medbringe begge nøgler til sommerhuset, så chippen i nøglevedhænget kan aktiveres. Efterfølgende behøver du bare at medbringe en af nøglerne.

Har du glemt at bestille Key2Activity?

Så kan du nå det endnu. Du skal blot ringe på 69 15 96 11 eller sende en e-mail til post@esmark.dk med din bestilling, så er aktivitetsnøglen klar, når du kommer og du får den stadig til en flot pris. Men husk, rabatten gælder kun ved køb før ankomst.

Efter ankomst kan Key2Activity kun købes direkte hos Beach Bowl til normalprisen på 500,- kroner per uge.

De sjove Key2Activity aktiviteter

Key2Activity Bowling

Bowling her kan alle være med

Prøv denne sjove og populære familiesport, hvor alle kan være med. Både de helt unge og de lidt ældre. Med aktivitetsnøglen kan I bowle lige så ofte, I vil. Book en af centrets 12 bowlingbaner og der er kridtet op til en hyggelig og aktiv eftermiddag. Ring på forhånd og reserver en bane, så undgår I at gå forgæves. I kan reservere 1 bowlingbane i 1 time ad gangen. Bowlingsko lejes pr. person pr. time hos Beach Bowl.

Key2Activity Adventure Golf

Adventure Golf

I kan også tage en runde på den flot anlagte 18-hullers adventure-golfbane. Her støder I på både fairways, roughs og greens. Med aktivitetsnøglen er der fri entré for alle, der bor i feriehuset. Og I kan spille så tit, I har lyst. Find din indre Tiger Woods frem og udfordr resten af familien. Golfkøller lejes hos Beach Bowl pr. person pr. time.

Key2Activity Fitness

Fitness når formen skal holdes ved lige

Ønsker du har holde formen ved lige i ferien, står Beach Bowls topmoderne fitnessfaciliteter til din rådighed. Hver dag i hele ferien. Her kan du nyde den smukke udsigt over markerne og Ringkøbing Fjord, mens du løber, cykler eller stepper (spinningsko kan lejes på stedet).

Key2Activity Tennis

Padel og Tennis når det passer dig

Med aktivitetsnøglen kan I også frit benytte centrets tennisbane. Banen ligger i forbindelse med de øvrige udendørs aktiviteter og I kan ringe og og reservere plads på forhånd. Så undgår I at gå forgæves. Tennisketsjer og -bolde kan lejes på Beach Bowl.

Beach Bowl Åbningstider

Beach Bowl har åbent alle dage året rundt – med ganske få undtagelser omkring jul og nytår. Tjek åbningstiderne på deres hjemmeside her


Beach Bowl Søndervig

BeachBowl i Søndervig er desværre blevet lukket på grund af en brand den 02. marts 2022.

Beach Bowl i Søndervig har åben året rundt og byder på mange sjove oplevelser og aktiviteter for hele familien!

Blandt andet tilbyder Beach Bowl en indendors Playzone med 750m2 legeland i 3 etager, bowling, segway, spillemaskiner, powerjumping, pool, airhockey og meget mere.

Adresse
Lodbergsvej 36, Søndervig
6950 Ringkøbing

Hjemmeside
beachbowl.dk

Beach Bowl Søndervig

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Vester Husby
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...