Kom i Aquadome og Monky Tonky Land i Lalandia Søndervig

Opholder I jeres feriedage i et hyggeligt sommerhus ved Vestehavet, har I rig mulighed for at få brændt en masse energi af i den nyåbnede Lalandia, i badebyen Søndervig, som er et kæmpestort oplevelsescenter med flere supersjove familieaktiviteter og lækre spisesteder. 

Du kan både svømme i det kæmpestore vandland Aquadome, lade børnene klatre i det store Monky Tonky Land, slå fantasien løs i krea-værkstedet og tage turen hen over Monky Tonky Land og Torvet i den seje Sky Rider – her kan voksne også være med. I skal være opmærksomme på, at adgangen til selve feriecenteret er gratis, men hvis I vil prøve en af de mange aktiviteter, kræves betaling.

Sådan får du din fordel til Aquadome og Monky Tonky Land i Lalandia Søndervig

Som gæst i et Esmark-feriehus får du flere rabatter i Lalandia i Søndervig. Du får blandt andet op til 16% rabat* på entréen til badelandet Aquadome i Lalandia Søndervig.

…og du får op til 33% rabat** på børneentréen til Monky Tonky Land i Lalandia Søndervig. 

For at tilgå rabatten skal du fremvise din Esmark-feriehusnøgle i Aquadome-shoppen eller Sport & Fun i Lalandia Søndervig for at få adgang til Aquadome eller Monky Tonky Land.

 

 

*Som gæster i et Esmark-sommerhus får du entrébilletterne til børn og voksne til Aquadome for 255 kr. pr. person. 

**Som Esmark-gæst får du børneentré til Monky Tonky Land for 50 kr. pr. barn

Svøm i det store tropiske badeland Aquadome

Vand, vand og atter vand – vand alle steder. I den gigantiske Aquadome kan du boltre dig i en masse vandaktiviteter i timevis. Der venter jer – både store og små – vandspas og oplevelser til perfektion i det tropiske badeland Aquadome. De mindste vandhunde kan lege i baby- og børnebassinet, mens de ældre kæmper sig frem til kæmpebølgerne i fronten af den store Wave Pool. Bassinets vanddybde går fra 0-160 cm, og derfor kan de mindste også være med til at mærke bølgerne rulle ind i vandkanten.

Hold godt øje med Lalandias åbningstider på deres hjemmeside, hvis du vil planlægge en dag i det det kæmpestore Aquadome. Her kan du nemlig finde de aktuelle åbningstider – vi tager forbehold for løbende ændringer.

Rid med på bølgen

Vesterhavets bølger er velbesøgte af surfere. I Aquadome kan du selv prøve kræfter med den sjove vandsport på en indendørs bølge. Du kan surfe på forskellige måder, og du bestemmer selv, om du vil holde balancen på bølgen stående, liggende eller siddende. Der er garanteret surfsjov for alle aldre, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med. Prøv om du kan lave fede tricks på surfbrættet!

Aquadome - WaveSurf

Mærk suset helt ned i maven

Tager du trappen op i toppen af Aquadome, er der fire vandrutsjebaner, som sender dig nedad igen – og hvis du ikke kan vælge, kan du altid tage turen op én gang til. Du er garanteret høj fart og masser vand, når du suser ned ad det stejle rør i vandrutsjebanen Tornado. Hvis du er til en hurtig vandrutsjebane, kan du udfordre familien til et sjovt kapløb ned ad de fire parallelle snoede vandrutsjebanerør i Beach Racers.

Har du taget turen op i Tornado-tårnet alene, så hop i en badering og tag turen ned ad ’Single Tube’ – hold godt fast og sus ned ad vandrutsjebanen med masser af sving og fart. Måske du har lokket far eller storebror med op i tårnet, så kan I sammen tage turen ned ad den supersjove ’Double Tube’ – en masse sving, og I kan glæde jer til at ramme bassinet med et kæmpestort plask.

Aquadome - Tornado

Leg i det kæmpe store Aqua Splash Playground

Er du ikke allerede i badetøjet, så får du helt sikkert lyst til at hoppe i det, når dit blik rammer den kæmpestore vandlegeplads Aqua Splash Playground. Vandlegepladsen byder på timevis af leg og sjove udfordringer for hele familiens vandhunde. Er I til overraskelser, vand, leg og fart, er der uden tvivl noget for jer. Der er fart over feltet i legepladsens 5 sjove rutsjebaner. Vand får du, når den kæmpe spand med 1.200 liter vand tømmes over dig. Sprøjt med vandkanoner og vandfontæner. Du må ikke glemme de små spande, som kan finde på at tippe overalt.

Masser sjov for de mindste

De mindste kan også være med til at plaske i vand i Aquadomes baby- og børnebassin med sprøjtende svampe og små vandrutsjebaner, der passer perfekt til de yngste vandhunde.
I juniorbassinet kan de større børn suse ned ad fire supersjove og brede vandrutsjebaner og plaske ned i 60 cm dybt vand, der er tropevarmt som baby- og børnebassinet.

Hvis de mindste bærer ble skal I have en blebadebuks med, hvilket er en tætsiddende badebuks i livet og benene – det er ikke nok med en badeble. Hvis I har glemt dem hjemme, kan de købes i Lalandia Aquadomeshoppen. 

Aquadome

Slap godt af og nyd ferien

Alt handler ikke kun om at lege i vand. Der er også rig mulighed for nogle afslappende stunder i den dejlige varme sauna med 90 grader og panoramaudsigt – så du stadig kan følge med, mens børnene plasker løs. Trænger du til at koble af, kan du sætte dig i en af badelandets mange behagelige liggestole og komme helt ned i gear.
I de skønne indendørs- og udendørs hot pools med massagedyser kan du slappe godt af og lade dyserne massere din krop med deres kraftige stråler – lyder det ikke rart?

Er sulten ved at melde sig?

Efter så mange timers sjov og spas i Aquadome kan I nemt gå hen og blive sultne. I Aquadome kan I nyde en dejlig frokost ved en af badelandets mange spisemuligheder. I Surfclub Food Court kan I vælge mellem grønne, italienske, amerikanske og danske retter – det kan være lidt svært at vælge.
Hvis I tager turen ovenpå Surfclub Food Court finder I Surfclub Terrace, hvor I kan få serveret en af jeres favoritter, mens I har udsigt over hele Aquadome.

Slip børnene løs i Monky Tonky Land

I det 800 m2 store legeland, Monky Tonky Land, kan du lade børnene boltre sig i timevis. Legelandet passer perfekt til børn i alderen 0-12 år, så du kan nemt slippe dem løs og lade dem tage på en sjov legeeventyr i Monky Tonky Land og spille løs på boldbanerne, suse ned ad rutsjebanerne, klatre i legetårnet, hoppe i trampolinerne 3 meter oppe i luften og bygge med de store Mega Bricks-klodser. Og selv de helt små legebørn kan lege i et legeområde for de mindste, fyldt med små rutsjebaner og legeredskaber.

Hold godt øje med Lalandias åbningstider, hvis du planlægger en dag i det kæmpestore Monky Tonky Land. Du finder de aktuelle åbningstider her – vi tager forbehold for løbende ændringer.

Aquadome og Monky Tonky Land i Lalandia Søndervig

Det store oplevelsescenter, Lalandia Søndervig, byder på en dag fyldt med sjove aktiviteter for hele familien. Lige fra du træder ind i centret har du legeaktiviteter så langt øjet rækker.

Tag badetøjet på og leg i det kæmpestore vandland Aquadome. Hop i en badering og mærk suset ned ad en af de mange sjove snoede vandrutsjebaner. Prøv dine surfevner af på et surfbræt af i WaveSurf. Tag familien med op og leg på den store vandlegeplads. Og hvis du trænger til afslapning, er vandlandets indendørs- og udendørs hot pools det perfekte spot for dig.

Eller lad børnene lege i det 800 m2 store legeland, Monky Tonky Land, fyldt med sjove legeaktiviteter for børn i alderen 0-12 år. Spil på boldbanerne, sus ned ad rutsjebaner, klatre læs i legetårnet og hop på trampolinerne.

Adresse
Lalandia Søndervig
Vestkystvej 2
DK-6950 Ringkøbing

Hjemmeside
lalandiasøndervig.dk

Aquadome og Monky Tonky Land i Lalandia Søndervig
chevron-down

Hvad er Aquadome og Monky Tonky Land?

I det store oplevelsescenter i Søndervig, Lalandia, kan du lege i timevis i både Aquadome og Monky Tonky Land. 

Det gigantiske vandland, Aquadome, er fyldt med mange sjove vandoplevelser for børn og voksne i alle aldre. I Monky Tonky Land er det desværre kun børn i alderen 0-12 år, der kan udforske det 800 m2 store legeland med klatretårne, rutsjebaner, boldbaner, trampoliner og meget mere. 

chevron-down

Hvad kan jeg opleve i Aquadome og Monky Tonky Land?

I Aquadome kan du opleve en masse sjove legeaktiviteter. Du kan både suse ned ad sjove vandrutsjebaner, bade i kæmpebølger, tage lillesøster eller storebror med på den store vandlegeplads eller prøve dine surfskills af på surfbrættet på den store indendørs bølge. 

Hvis du er på udkig efter et legeeventyr for børnene, så er det i Monky Tonky Land, de skal forbrænde deres ferieenergi. De kan blandt andet spille med bolde på boldbanerne, klatre i det høje klatretårn, rutsje ned ad sjove rutsjebaner, hoppe på trampoliner og bygge med Mega Bricks-klodser. 

chevron-down

Hvor ligger Aquadome og Monky Tonky Land?

Aquadome og Monky Tonky Land er en del af den nyåbnede Lalandia i badebyen Søndervig – ikke langt væk fra stranden og Vesterhavet.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær Lalandia?

Ud over Søndervig selv, er de sommerhusområder, som ligger nær Lalandia, Houvig (ca. 3,9 km), Klegod (ca. 4,6 km), Lodbjerg Hede (ca. 5,5 km), Nr. Lyngvig (ca. 9,4 km) og Vedersø Klit (ca. 17 km).

Hos Esmark har vi over 1.300 sommerhuse i disse områder, så der er rig mulighed for at kombinere et besøg i Aquadome og Monky Tonky Land i Lalandia med en tur i sommerhus ved Vesterhavet.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...