Aquadome i Lalandia Søndervig

Vand, vand og atter vand – vand alle steder. I den gigantiske Aquadome kan du boltre dig i en masse vandaktiviteter i timevis. Aquadome er en del af den nyåbnede Lalandia, i badebyen Søndervig, som er et kæmpestort oplevelsescenter med flere supersjove familieaktiviteter og lækre spisesteder. 

Opholder I jeres feriedage i et hyggeligt sommerhus ved Vestehavet, har I rig mulighed for at få brændt en masse energi af med feriecenterets mange aktiviteter. Ud over Aquadome kan børnene klatre i det store Monky Tonky Land, slå fantasien løs i krea-værkstedet og tage turen hen over Monky Tonky Land og Torvet i den seje Sky Rider – her kan de ældre også være med. I skal være opmærksomme på, at adgangen til selve feriecenteret er gratis, men hvis I vil prøve en af de mange aktiviteter, kræves betaling.

Hold godt øje med Lalandias åbningstider på deres hjemmeside, hvis du vil planlægge en dag i det det kæmpestore Aquadome. Her kan du nemlig finde de aktuelle åbningstider – vi tager forbehold for løbende ændringer. 

Sådan får du din fordel til Aquadome i Lalandia Søndervig

Som gæst i et Esmark-feriehus får du op til 16% rabat* på entréen til Aquadome i Lalandia Søndervig.

*I skal være opmærksomme på, at billetterne kun kan købes ved indgangen til Aquadome i Lalandia Søndervig, hvor I vil få 40 kr. i rabat på de aktuelle voksen- og børnebilletter. I finder entrépriser til Aquadome lige her.

For at tilgå rabatten skal du fremvise din Esmark-feriehusnøgle ved indgangen til Aquadome.

Svøm i det store tropiske badeland Aquadome

Der venter jer – både store og små – vandspas og oplevelser til perfektion i det tropiske badeland Aquadome. De mindste vandhunde kan lege i baby- og børnebassinet, mens de ældre kæmper sig frem til kæmpebølgerne i fronten af den store Wave Pool. Bassinets vanddybde går fra 0-160 cm, og derfor kan de mindste også være med til at mærke bølgerne rulle ind i vandkanten.

Rid med på bølgen

Vesterhavets bølger er velbesøgte af surfere. I Aquadome kan du selv prøve kræfter med den sjove vandsport på en indendørs bølge. Du kan surfe på forskellige måder, og du bestemmer selv, om du vil holde balancen på bølgen stående, liggende eller siddende. Der er garanteret surfsjov for alle aldre, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med. Prøv om du kan lave fede tricks på surfbrættet!

Aquadome - WaveSurf

Mærk suset helt ned i maven

Tager du trappen op i toppen af Aquadome, er der fire vandrutsjebaner, som sender dig nedad igen – og hvis du ikke kan vælge, kan du altid tage turen op én gang til. Du er garanteret høj fart og masser vand, når du suser ned ad det stejle rør i vandrutsjebanen Tornado. Hvis du er til en hurtig vandrutsjebane, kan du udfordre familien til et sjovt kapløb ned ad de fire parallelle snoede vandrutsjebanerør i Beach Racers.

Har du taget turen op i Tornado-tårnet alene, så hop i en badering og tag turen ned ad ’Single Tube’ – hold godt fast og sus ned ad vandrutsjebanen med masser af sving og fart. Måske du har lokket far eller storebror med op i tårnet, så kan I sammen tage turen ned ad den supersjove ’Double Tube’ – en masse sving, og I kan glæde jer til at ramme bassinet med et kæmpestort plask.

Aquadome - Tornado

Leg i det kæmpe store Aqua Splash Playground

Er du ikke allerede i badetøjet, så får du helt sikkert lyst til at hoppe i det, når dit blik rammer den kæmpestore vandlegeplads Aqua Splash Playground. Vandlegepladsen byder på timevis af leg og sjove udfordringer for hele familiens vandhunde. Er I til overraskelser, vand, leg og fart, er der uden tvivl noget for jer. Der er fart over feltet i legepladsens 5 sjove rutsjebaner. Vand får du, når den kæmpe spand med 1.200 liter vand tømmes over dig. Sprøjt med vandkanoner og vandfontæner. Du må ikke glemme de små spande, som kan finde på at tippe overalt.

Masser sjov for de mindste

De mindste kan også være med til at plaske i vand i Aquadomes baby- og børnebassin med sprøjtende svampe og små vandrutsjebaner, der passer perfekt til de yngste vandhunde.
I juniorbassinet kan de større børn suse ned ad fire supersjove og brede vandrutsjebaner og plaske ned i 60 cm dybt vand, der er tropevarmt som baby- og børnebassinet.

Hvis de mindste bærer ble skal I have en blebadebuks med, hvilket er en tætsiddende badebuks i livet og benene – det er ikke nok med en badeble. Hvis I har glemt dem hjemme, kan de købes i Lalandia Aquadomeshoppen. 

Aquadome

Slap godt af og nyd livet

Alt handler ikke kun om at lege i vand. Der er også rig mulighed for nogle afslappende stunder i den dejlige varme sauna med 90 grader og panoramaudsigt – så du stadig kan følge med, mens børnene plasker løs. Trænger du til at koble af, kan du sætte dig i en af badelandets mange behagelige liggestole og komme helt ned i gear.
I de skønne indendørs- og udendørs hot pools med massagedyser kan du slappe godt af og lade dyserne massere din krop med deres kraftige stråler – lyder det ikke rart?

Er sulten ved at melde sig?

Efter så mange timers sjov og spas i Aquadome kan I nemt gå hen og blive sultne. I Aquadome kan I nyde en dejlig frokost ved en af badelandets mange spisemuligheder. I Surfclub Food Court kan I vælge mellem grønne, italienske, amerikanske og danske retter – det kan være lidt svært at vælge.
Hvis I tager turen ovenpå Surfclub Food Court finder I Surfclub Terrace, hvor I kan få serveret en af jeres favoritter, mens I har udsigt over hele Aquadome.

Aquadome

Aquadome, som er en del af oplevelsescentret Lalandia, byder på en dag fyldt med sjove vandaktiviteter for hele familien. Lige fra du træder ind i Aquadome, har du vand så langt, øjet rækker. Hop i en badering og mærk suset ned ad en af de mange sjove snoede vandrutsjebaner. Prøv dine evner af på et surfbræt af i WaveSurf. Tag familien med op og leg på den store vandlegeplads. Og hvis du trænger til afslapning, er vandlandets indendørs- og udendørs hot pools det perfekte spot for dig.

Adresse
Lalandia Søndervig
Vestkystvej 2
DK-6950 Ringkøbing

Hjemmeside
aquadomelalandia.dk

Aquadome
chevron-down

Hvad er Aquadome?

Aquadome er et gigantisk vandland fyldt med mange sjove vandoplevelser for hele familien.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve i Aquadome?

I Aquadome kan du opleve en masse vandsjov. Sus ned ad vandrutsjebaner, bad i kæmpebølger, tag lillesøster eller storebror med på den store vandlegeplads eller prøv dine surfskills af på surfbrættet på den store indendørs bølge.

chevron-down

Hvor ligger Aquadome?

Aquadome er en del af den nyåbnede Lalandia i badebyen Søndervig – ikke langt væk fra stranden og Vesterhavet.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær Aquadome og Lalandia?

Ud over Søndervig selv, er de sommerhusområder, som ligger nær Aquadome i Lalandia, Houvig (ca. 3,9 km), Klegod (ca. 4,6 km), Lodbjerg Hede (ca. 5,5 km), Nr. Lyngvig (ca. 9,4 km) og Vedersø Klit (ca. 17 km).

Hos Esmark har vi over 1.300 sommerhuse i disse områder, så der er rig mulighed for at kombinere et besøg i Aquadome i Lalandia med en tur i sommerhus ved Vesterhavet.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...