Kunstmuseer

Interesserer du dig for kunst og vil du ikke nøjes med at nyde den billedskønne natur langs den danske vestkyst, så har du her en række seværdige museer til udvalg. Nyd kunsten fra både lokale og internationale kunstnere.

Varde Museum kulturhistorisk museum

Varde Museum er et kulturhistorisk museum grundlagt i 1912. Udover de lokalt betonede samlinger udstilles både dansk og udenlandsk kunstindustri bl.a. møbler, tekstiler, sølvtøj, glas, porcelæn, fayence og jyske lerpotter. Varde Museum byder også på en malerisamling med kunst fra klassiken samt værker af den lokale kunstner Christian Lyngbo. Derudover er der vekslende specialudstillinger. Besøget på museet kan afrunde i museumsbutikken, hvor du blandt andet finder plakater, postkort, bøger og smykkekopier.

HEART Herning Museum of Contemporary Art

I Herning kan du på kunstmuseet HEART få et indblik i dansk og international konceptkunst samt eksperimentel kunst fra 1930erne og frem til i dag. Et centralt navn i samlingen er den italienske kunstner Piero Manzoni. Derudover råder museet over værker af f.eks. Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard, Joseph Beuys, MarioMerz, Knud Hvidberg, John Kørner og Troels Wrsel. Museet har desuden to særudstillinger om året. For at fordøje de mange indtryk efter rundgangen i museet, kan du sætte dig i museets brasserie og nyde en kop kaffe.

Kunst i slusen i Hvide Sande

Siden 2007 afholdes hvert år kulturfestivalen Kunst i Slusen ART HVIDE SANDE, hvor du bl.a. kan besøge en kunstudstilling i manøvregangen. Her udstiller såvel lokale som også mere kendte kunstnere deres værker i en helt unik atmosfære. I løbet af to uger er der mere end 5.000 besøgende til kunstudstillingen i den 120 m lange manøvregang mellem hav og fjord.

Kunstudstillingen har med tiden udviklet sig til en kulturfestival og omfatter i dag også koncerter, theater, live-painting og kunst-workshops for børn, unge og voksne.

Holstebro Kunstmuseum kunst fra hele verden

Museet med verdenskunst og kunst fra hele verden. Sådan kan man beskrive Holstebro Kunstmuseum. Her venter unik kunst fra Afrika, Asien og Sydamerika på dig. Bevæg dig ind i en helt anden kunstverden end vi kender den fra Europa og giv dig selv en eksotisk oplevelse.

Museet byder dog også på klassikere fra modernismen f.eks. Picasso, Matisse, Chagall og Giacometti. Ligeledes finder du værker af mere betydende danske kunstnere fra 1930 frem til i dag.

Esbjerg Kunstmuseum, et museum for moderne kunst

Esbjerg Kunstmuseum er et museum for moderne kunst. Her kan du nyde en af de fornemste samlinger af moderne kunst i Danmark. Museet stræber efter at give alle gæster om ung eller gammel en speciel oplevelse og derfor er der noget for enhver smag. Medbring hele familien og lad jeres sanser udfordre af de forskellige afdelinger af museet:

 • Projektrum med eksperimentel kunst
 • Duftinstallationer
 • Æstetisk laboratorium
 • Forskellige faste udstillinger
 • Særudstillinger med nutidskunst

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...