Kombiner sommerhusopholdet med en dejlig dag på Kabelparken i Hvide Sande

Vandsport for hele familien!

Køl af på vandski eller wakeboard
Køl af på vandski eller wakeboard

Vi har taget en kabelbane, og sat den op på lavt, begyndervenligt vand på fjorden ved Hvide Sande – så hele familien i trygge rammer kan prøve kræfter med vandski og wakeboard.

Kabelparken er åben dagligt fra slutningen af april, og frem til og med september. Kig forbi, og se hvordan det foregår. Vi har masser af gode tilbud:

Introhold på dansk, tysk og engelsk
Pigeaftner hver tirsdag (juni, juli og august)
Super Deal, inkl. både udstyr, mad og drikke
Hyggelig caf og kaffebar
Gratis WIFI
Kajakpolo

Kabeldrevet wakeboard og vandski er først og fremmest en social aktivitet. Ligesom på skipisterne i Alperne, hygger begyndere og øvede sig side om side. Vi kan køre med 10 personer på vandet samtidig, så kapaciteten på anlægget er ganske høj. Begyndere kan med fordel dukke op de første timer, da vi i løbet af dagen langsomt skruer op for banens hastighed. Der er også mulighed for at booke sig ind på introhold stort set dagligt.

Sjov for både store og små
Sjov for både store og små

Book et Introkursus til vandski

Vi kører introhold de fleste formiddage, hvor vi kun har begyndere på vandet. Alt nødvendigt udstyr er inkluderet i prisen, og undervisningen foregår på både dansk, tysk og engelsk. Alle kan melde sig til Introkurset, der ikke kræver nogen forudsætninger – og ofte deltager børn og forældre på samme hold.

I forbindelse med selve kabelbanen driver vi også café og kaffebar. Caféen har servering både indendørs og udendørs, og ligger faktisk og flyder på Ringkøbing Fjord. På den måde kan I uden problemer følge med fra første parket når ungerne er på vandet, og skyde en masse skægge billeder til familiealbummet.

Caféen serverer morgenmad og friske sandwiches, og vi gør bryster os af at lave byens bedste espresso. Der er fri WIFI til rådighed, og gode muligheder for at sætte sig med sin laptop eller tablet, og samle op på arbejde og emails.

TIP:Børnene vil typisk gerne lære at stå på wakeboard. Men den nemmeste måde at lære det på, er faktisk at starte på vandski. Vandski er enklere at lære, fordi man har lige vægt på begge ben, og trækket er lige forfra på kroppen. Derfor behøver man som begynder ikke kæmpe så meget for at holde balancen, som på et wakeboard. Har man først været banen rundt på vandski, er det til gengæld nemt at lære at starte på board.

Kom og oplev den gode stemning
Kom og oplev den gode stemning

Børnevenlig badestrand

Umiddelbart ved siden af Kabelparken, finder I Hvide Sandes nok mest beskyttede badestrand. På det helt lave vand på fjorden, skærmet af vores stenmoler, er der ingen strøm overhovedet. Så hr kan selv de allermindste bade, og lege i sandet.

Kajakpolo

I maj 2013, åbner vi som noget nyt en fast kajakpolo-bane i forbindelse med Kabelpark. Hr kan I prøve kræfter med vores super stabile polokajakker, og battle med ungerne, vennerne og familien: Kajakpolo går i al enkelhed ud på, at 2 hold (min. 2 personer) skal score mod hinanden. Det er tilladt at kaste bolden enten med pagajen eller hånden, men ikke at “holde på bolden”. Et spil, hvor man ikke kan andet end lade sig rive med. Og en genial måde at afgøre et internt væddemål 🙂

Åbningstider

Kabelparken åbner for sæsonen den 25. april, og er åben dagligt frem til den 29. september. I sommerferien er der introduktionskurser om formiddagen, hvorefter banen er åben helt frem til klokken 21:00.

Kontaktoplysninger

Kabelpark
Gytjevej
DK-6960 Hvide Sande
Telefon +45 30 29 26 26

www.kabelpark.dk

Forlystelser

Billede af Aqua Sports Zone – KABELPARK®

Aqua Sports Zone – KABELPARK®

Aqua Sports Zone – KABELPARK®, Gytjevej, 6960 Hvide Sande.

KABELPARK er en kabeldreven vandskibane, smukt beliggende på Ringkøbing Fjord, ved Aqua Zone i Hvide Sande.

Læs mere Kort Website Email

Vandski og wakeboard på kabel er lige til at gå til og I kan køre (og ha`det skægt) sammen uanset evner og niveau. Vi har åben fra april til september og tilbyder hver dag begynderkurser på dansk, tysk og engelsk. KABELPARKs målsætning er at gi` vores gæster en komplet sanseoplevelse af fart, vand, vejr og vind. Vi ønsker at gøre vandsport umiddelbar tilgængelig og sjov for alle og være stedet hvor man ér og hænger ud lokalt på Vestkysten når man har fri. KABELPARK huser også Estrup´z – en flydende panoramacafé med tilbehørende bar og lounge.


Vandski for hele familien Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
Spørgsmål til din sommerhusferie?
Sitemap
Søger...