De dejlige restauranter i Søndervig byder på skønne lokale smagsoplevelser

Spisesteder i Søndervig

Forkæl dig selv på din ferie ved Vesterhavet hos en af de mange dejlige restauranter i Søndervig. Byen, der ligger flot placeret ud til Vesterhavet, er en af de mest populære bade-/feriebyer i det vestlige Danmark. Og det er ikke blot en af Danmarks bedste og familievenlige badestrand, der er værd at nævne. Du finder nemlig også flere hyggelige restauranter i Søndervig med god mad for enhver smag. Bliv inspireret til lokale kulinariske oplevelser på dine ferie i et af Esmarks skønne sommerhuse i Søndervig.

De fine restauranter i Søndervig krydrer god mad med vestjysk værtskab

Er du til frisk fisk og skaldyr? Sprød italiensk pizza? En saftig steak? Eller måske noget helt fjerde? Blandt de forskellige restauranter i Søndervig har du rig mulighed for at blive fristet af det gode håndværk, de friske råvarer og det altid upåklagelige værtskab, hvad end du kommer forbi til frokost eller aften. Samtidig der er noget for enhver pengepung. I Søndervig har du mulighed for at blandt andet besøge:

 • Pizzeriaer og italienske restauranter
 • Fisk og skaldyrsrestauranter
 • Familierestauranter
 • Grillbarer
 • Gourmetrestauranter
 • Isbutikker med italiensk is
 • Steakhouses

Kulinariske oplevelser i Søndervig for enhver

Som så mange andre feriebyer ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, formår spisestederne i Søndervig også at mestre de lokale råvarer og drage fordel af de smagfulde fisk, der selv nyder godt af de gunstige betingelser i havet og fjorden. Med afsæt i årstidens lokale råvarer og kokkenes fintunede færdigheder skabes der et væld af lækre retter.  Her er blandt andet restaurant Sandgaarden et af de helt store kulinariske højdepunkter i Søndervig. Inspireret af fransk gastronomi præsenterer restauranten en udsøgt a la carte-oplevelse med fokus på enkle retter og autentiske smagsoplevelser med de bedste sæsonbetonede råvarer.

Restaurant Sandgården i Søndervig

Restaurant Sandgården i Søndervig

Der er naturligvis også særligt familievenlige restauranter i Søndervig, som med garanti har noget for børnene på menukortet. Det gælder for eksempel for pizzeriaerne og de altid populære steakhouses. Og så er der altid mulighed for at blive forkælet med lækker hjemmelavet italiensk is hos ishuset. Biergarten Søndervig har blandt andet også børnemenuer og burgere med saftige bøffer – alt sammen serveret i indbydende tyroleromgivelser.

Biergarten i Søndervig

Søndervigs eneste Bierbar med ægte Bierstube stemning

Her finder du de fleste restauranter i Søndervig

Når sulten melder sig, måske efter en tur på stranden, er det rart at have en hyggelig restaurant lige i nærheden. I Søndervig skal du ikke gå langt efter et sted at spise, nyde en kop kaffe eller forkæle den søde tand med et stykke kage eller en dejlig is. Fra stranden er der hurtig adgang til Badevej og Lodbergsvej, hvor størstedelen af Søndervigs spisesteder ligger langs her. Så har du endnu ikke bestemt dig for, hvad du vil spise, er det nemt at lade din sultne mavefornemmelse guide dig.

Nyd ferien i et dejligt sommerhus i Søndervig

I Søndervig er der masser at opleve og mange hyggelige spisesteder, der sørger for fuldendt forplejning. Og når du ikke ligefrem plejer smagsløgene og den sultne mave, byder Søndervig på andre underholdende aktiviteter og spændende seværdigheder for hele familien. Det kan for eksempel være den årlige Sandskulpturfestival. Hvad med historiske museer, hyggelige loppemarkeder, sjovt vandland eller legepladser? Måske er du til shopping i Søndervigs butikker?  Det er bestemt med god grund, at mange feriegæster, både danske og udenlandske flokkes hertil. Her er masser at give sig til mellem måltiderne. Og så byder de smukke naturomgivelser og klitterne på den perfekte udsigt. Går ferien også til Søndervig for dit vedkommende? Så book dit sommerhus i Søndervig allerede i dag hos Esmark, og skab de perfekte rammer for en mindeværdig sommerhusferie ved Vesterhavet.

FAQ

chevron-down

Er der mange restauranter i Søndervig?

Søndervig er velrepræsenteret med forskellige restauranter i og omkring den populære badebys centrum. Fra Søndervig er der heller ikke langt ind til Ringkøbing by, hvor du også finder mange restauranter og caféer.

chevron-down

Hvilke typer af restauranter er der i Søndervig?

Søndervig har en hel del forskellige typer af restauranter. Det tæller alt fra pizzeriaer, grillbarer og steakhouses til dansk gourmetmad og seafood. Med andre ord er her spisesteder med menukort for enhver smag og pengepung.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...