Stort sommerhus til 10 personer med spa, sauna og dampkabine

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 66, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20019
10 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Skal I på ferie med en anden familie eller skal den store vennegruppe afsted på ferie sammen, så er sommerhuset på Blomstervangen 66 den oplagte feriebolig til jer. I sommerhuset er der masser af plads til alle feriens gæster, og mulighederne for afslapning er mange; sommerhuset har nemlig både spa, sauna og dampkabine, så I kan få slappet fuldstændig af på ferien. 2 hunde er også hjerteligt velkomne i feriehuset.

Masser af afslapning i spa, sauna og dampkabine

Der er intet som at få slappet fuldstændig af, når man holder ferie, hvilket I får rig mulighed for, når I tager på ferie i sommerhuset på Blomstervangen 66. Og al forkælelse og afslapning forgår på det store af sommerhusets 2 badeværelser.

På det store badeværelse står både en spa, en dampkabine og en sauna klar til jer, så uanset hvilken form for afslapning, I foretrækker, så har I mulighed for at få det her. Mens den står på forkælelse på det store badeværelse, kan resten af feriegæsterne bruge det andet badeværelse. Begge badeværelser har gulvvarme, så ingen fryser fødderne.

Rummelig stue med skønt lysfald – gode praktiske faciliteter

Den store opholdsstue er samlingspunktet for alle 10 feriegæster. Her kan I nyde hinandens selskab i fulde drag, selvom nogle kokkererer i køkkenet og andre slapper af foran fjernsynet. I opholdsstuen vil I opleve en fantastisk ferieatmosfære, der bliver skabt af det skønne lysfald fra de store vinduespartier.

I sommerhuset vil I altid kunne nyde et godt indeklima. En energivenlig varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset, mens gulvvarmen i køkken, indgangsparti og på begge badeværelser holder fødderne varme. Skal der skrues op for varmen og hyggen, tænder I bare op i brændeovnen i stuen.

De praktiske faciliteter i sommerhuset er der sørget for, så I kan nyde jeres ferie endnu mere. Opvaskemaskinen klarer opvasken for jer efter madlavning, og er tøjet blevet beskidt efter en gåtur i den skønne natur, kan det straks blive vasket og tørret i vaskemaskinen og tørretumbleren.

Stor have med gyngestativ og sandkasse

Det er med at komme udenfor, når solen viser sig fra sin pæne og varme side. Hele vejen rundt om sommerhuset ligger der fliser, så I altid kan sætte jer godt til rette i solen. Er det tid til lidt skygge, kan I rykke under terrassens overdækkede del, hvor der også er mulighed for at rense fisk, hvis I har haft bid.

Fra terrassen kan de store se til, mens de små leger i haven. Her er både sandkasse og gynge til dem, hvor de kan gynge og bygge sandslotte dagen lang. Til aften kan I alle samles på terrassen til en god middag lavet på grillen.

Gode oplevelser tæt på Jegum Ferieland

Vesterhavet ligger 10 kilometer fra sommerhuset på Blomstervangen 66, og det kræver kun en kort køretur, før I når til de smukke klitter, lange sandstrande og friske bølger. Kører I til Børsmose Strand, kan I tage bilen med ned på stranden.

Når I skal købe ind på ferien, kan det klares ved købmanden i Jegum Ferieland. Ellers kan I også køre en tur til Oksbøl, der ligger få minutter fra Jegum, hvor der ikke bare er mulighed for indkøb i supermarkedet; der er nemlig også et badeland, der er oplagt at besøge, hvis vejret er til den knap så gode side.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:121 / 1.616
Renoveret / Byggeår:2021 / 2005

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Dampkabine.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...