Dejligt rummeligt feriehus med sauna

3
icon
icon
icon

Krogen 2, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20095
5 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
950 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Jegum Ferieland finder i Krogen 2, som er et rummeligt feriehus til 5 personer og en enkelt hund må også gerne komme med. Feriehuset har et dejligt nyere badeværelse fra 2021 med sauna, og vil være en god base for familien med børn, da der også er såvel shelter, bålplads og en playstation 3.

Sommerferie hygge

På Krogen 2 finder i dette hyggelige sommerhus på 105m² til 5 personer fordelt på 3 gode soveværelser. Feriehuset er personligt og hyggeligt indrettet og har i 2021 fået et nyt badeværelse med sauna. Feriehuset har et godt udstyret køkken, som har både mikrobølgeovn og opvaskemaskine, som hurtigt kan hjælpe med opvasken, når I har spist. I dette feriehus er der rig mulighed for en skøn ferie både inde og ude, ligesom det er et godt udgangspunkt for udflugter i området.

Indhegnet grund

Fra stuen kan I træde direkte ud på feriehusets terrasse og videre ud i haven, hvor I sikkert kan få masser af tid til at gå. Grunden omkring feriehuset er indhegnet, så her kan I lade børn og hund løbe frit rundt uden nogen bekymringer. På terrassen, som er veludstyret, er både havemøbler, solvogne og en grill, hvor I helt sikkert kan tilberede en lækker middag på.
Til børnene er der opsat en gynge og ellers er der en dejlig stor plænegrund, hvor der kan spilles bold. Der er opsat en shelter og et bålsted, sikkert til stor fornøjelse for børnene. Her kan I bage snobrød, eller riste skumfidusser og så snuppe en overnatning i det fri og vågn op med fuglesang.

Børnevenligt område

Feriehuset som ligger i det børnevenlige Jegum Ferieland med masser af aktiviteter lige foran døren. I gåafstand fra feriehuset, finder I det hyggelige aktivitetscenter, hvor der er anlagt en dejlig legeplads, i kan klappe geder eller få et slag minigolf. Ligesom der også er indkøbsmuligheder og mulighed for take-away. Henne Strand ligger kun en lille køretur fra Feriehuset og er altid et besøg værd, om i gerne vil shoppe lidt, nyde en lækker isvaffel, eller bade i Vesterhavet.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 20095

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus, mit viel Liebe zum Detail eingerichtet. Es fehlt an nichts. Die Küche ist perfekt ausgestattet, wir haben viel gekocht und gebacken. Es gibt einen tollen Garten, was vor allem unserem Hund gefallen hat. Es gab sogar einen Ball für ihn zum spielen. Wir können dieses Haus nur weiterempfehlen und kommen nächstes Jahr gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Feruenhaus ist sehr schön gelegen und sehr sauber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt ruhig und etwas zurückgelegen in einer kleinen Straße mit nur wenigen anderen Häusern. Es ist sehr gut ausgestattet und sauber.
Der eingezäunte Garten ist sehr gepflegt. Sehr oft hatten wir Besuch von den Kaninchen von dem Nachbargrundstück.
Die naheliegende Umgebung ist gut geeignet für ruhige Spaziergänge in der Natur.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.543
Renoveret / Byggeår:2012 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...