Hyggeligt sommerhus med sauna i Jegum for familie med hund

4
icon
icon
icon
icon

Hybenvangen 8, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20106
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette velholdte og godt udstyrede feriehus har både sauna og plads til en familie med op til 6 personer og en hund. Det ligger i Jegum Ferieland, hvor der er en offenlig legeplads, midt i et område med masser af natur, kun 10 minutters kørsel fra det brusende Vesterhav. Sommerhuset egner sig især godt til familier med børn, men også par, der nyder lange gåture i naturen eller bare vil nyde livet på terrassen fuldt ud.

Komfortabel og hyggelig indretning med brændeovn

Ferieboligen på Hybenvangen 8 byder på alle de forudsætninger for et vidunderligt ophold, som dit feriehjerte kunne begære. For at gøre hverdagen lettere for jer, er sommerhuset udstyret med vaskemaskine og opvaskemaskine, så I blot skal slappe af og nyde tiden med jeres kære.

Både den energibesparende varmepumpe og brændeovnen sørger for hyggelige temperaturer. På køligere dage er brændeovnen bestemt favoritten, for hvad kan være mere hyggeligt end at sidde komfortabelt ved den knitrende ild med en kop friskbrygget kaffe eller te og begrave sig i en god bog? – endelig tid til at glemme omgivelserne og bare fordybe sig. Især det hyggelige hjørne i stuen inviterer dig til at tage en lille lur.

Lyst badeværelse med sauna og ekstra toilet

I de 3 soveværelser kan man finde to dobbeltsenge og en enkelt køjeseng, hvilket er perfekt til børnefamilien. Hvert familiemedlem finder sig et hyggeligt sted at sove. Hvis træthed pludselig overvælder dig i løbet af dagen efter en tur i den friske luft ved Vesterhavet, så er der også mulighed for en lur om eftermiddagen, som det lille hyggelige hjørne i stuen er perfekt til.

Feriehuset har endda egen sauna i det store badeværelse, hvor du kan slappe helt af. Dertil er der også et gæstetoilet, hvilket er praktisk om morgenen, så man undgår kø.

Delvis overdækket terrasse, gynger og sandkasse til børnene

Selve ferieboligen ligger i et stille område på Hybenvangen 8, og kun 100 meter væk ligger et lille supermarked, hvor du kan få frisk brød og andre småting til den hyggelige morgenmad med familien. Et bredere udvalg af butikker findes i den nærliggende by Oksbøl, der kun ligger 5 kilometer derfra. Derudover er der de tre badebyer Blåvand, Vejers og Henne Strand – som alle kun er nogle minutters kørsel væk.

Mens børnene render rundt i haven og bruger deres energi på gyngerne eller i sandkassen, kan du slappe af på feriehusets skønne terrasse. Din hund vil helt sikkert også finde spændende spor, for her bor du midt i naturen, hvor vilde dyr kommer forbi fra tid til anden.

Området i Jegum byder på mange små vandrestier, grønne områder, legepladser og en sø. Pak dine ting, tag cyklen og udforsk både Jegum og det omkringliggende område på fantastiske ruter og selvfølgelig bør I ikke gå glip af et besøg på stranden!

Det siger vores gæster om sommerhuset 20106

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist liebevoll gestaltet worden und bietet alles für eine entspannte Urlaubswoche.
Die Aufteilung der Zimmer ist sehr gut.
Besonders schön ist die kleine Liegeecke im Wohnzimmer.

Leider ist das Haus im Winter sehr kalt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und sauberes Ferienhaus in tollem Feriengebiet. Besonders mit kleinen Kindern ist das Ferienhaus geeignet, es ist liebevoll eingerichtet und bietet viel Spielzeug für die Kleinen. Im Ferienhaus und in der Küche ist alles da, was man braucht und der nahegelegene Spielplatz mit Ziegengehege (inklusive kleinem Supermarkt mit Café und Restaurant) war ein super Pluspunkt für uns.

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumige, sehr gemütliche und ansprechende Fewo, sehr hell, gut ausgestattet und gepflegt, sauber.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.758
Renoveret / Byggeår:2020 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...