Skønt beliggende sommerhus med sauna, spa og hund tilladt

3
icon
icon
icon

Blomstervangen 25, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20108
8 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne træsommerhus danner med sin fine beliggenhed og hyggelige indretning rammerne om en fantastisk dejlig ferie med fokus på samvær og afslapning. Her er der ikke kun plads til hele familien, men også familiehunden.

Ægte sommerhusferie med spa og sauna

Sommerhuset er indrettet til op til 8 personer og har god plads til en familie eller to, eller vennepar, der gerne vil holde en dejlig ferie sammen. Her behøver I heller ikke lade familiens kæledyr blive hjemme, da hunden også er mere end velkommen.

Indretningen emmer af hygge og ægte sommerhusferie. Det er indrettet med kærlighed, og det kan mærkes med det samme. Køkkenet og stuen er slået sammen, så alle kan tage del i aftensmaden, mens dagens oplevelser bliver vendt.

Når børnene er blevet lagt i seng om aftenen, er det tid til total afkobling i spabadet og saunaen. Tænd et par stearinlys og læn jer tilbage i spabadets bobler, eller nyd den gode varme i saunaen som en dejlig afslutning på en lige så dejlig dag.

Hyggelig terrasse med have

På Blomstervangen 25 har I en dejlig, delvist overdækket terrasse, så I altid kan komme hurtigt i ly, hvis vejret skulle blive forudsigeligt.

Den store græsplæne er perfekt til børnene og hunden, og I kan nyde solen ugeneret, da hele haven er indrammet af træer. Grunden er fint beplantet med små buske hele vejen rundt, som gør haven endnu mere hyggelig.

Terrassen er selvfølgelig udstyret med havemøbler og grill, så I selv kan tilberede en lækker aftensmad, og på de gode dage er det oplagt at flytte udenfor og nyde morgenmaden og de nybagte rundstykker, som kan hentes ved den lokale købmand kun 100 meter fra huset.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20108

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gemütliches Ferienhaus mit toller Ausstattung zur garantierten Erholung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit guter Ausstattung.Wir haben uns wohl gefühlt

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt velindrettet sommerhus, som er hyggeligt og uden en masse unødig luksus.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 1.626
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...