Dejligt sommerhus med plads til familien og 2 hunde

3
icon
icon
icon

Fyrrelunden 12, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20123
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Lad dig fortrylle af dette sommerhus beliggende i det rolige og familievenlige område Jegum Ferieland. Med højt til loftet, godt lysindfald, brændeovn og hyggeskabende træpaneler er Fyrrelunden 12 som skabt til en dejlig familieferie i det vestjyske. Huset er beliggende på en stor naturgrund omkranset af træer.

Charmerende indrettet og godt udstyret

De store vinduer giver et dejligt lysindfald i køkkenalrummet, der består af en stue med lækre lædermøbler, et spisehjørne med et langt spisebord og et stort rummeligt køkken med opvaskemaskine. Her kan I samles op til 6 personer til fælles madlavning, spilleaftener ved spisebordet eller til en god film, imens de 2 hunde flader ud i varmen foran brændeovnen.*

Sovepladserne er fordelt på 3 soverum – 2 værelser med dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, der befinder sig i det lille anneks. Husets badeværelse er udstyret med gulvvarme og her har I både vaskemaskine og tørretumbler. Naturligvis er der gratis trådløst internet i huset.

Skøn grund med legeredskaber og overdækket terrasse

På Fyrrelunden 12 er udelivet i fokus. Glæd jer over et stort overdækket terrasseareal med vinduer, som næsten fungerer som en udestue og rigtigt dejlige læfyldte hjørner, hvor I kan slappe af i de gode havemøbler og blive opslugt af en god bog, imens kullene bliver varme og klar til tilberedelsen af lidt lækker grillmad.

Imens kan børnene tumle på den store grund, hvor de både har gynger og sandkasse. Måske er de også smuttet ned til kiosken efter en is, eller ned for at hilse på gederne, der hører til ved områdets fælles aktivitetshus og som altid glæder sig over et besøg og en håndfuld græs.

Jegum Ferieland ligger midt i den vestjyske natur med ca 10-15 km til stranden og Vesterhavet. Det er et dejligt familievenligt område med gode fællesarealer. Med bilen når I snildt gode udflugtsmål fx er der kun 6 km til brandbilmuseet og svømmehallen i Oksbøl.

 

*Grundet allergi er katte ikke tilladt i huset

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.024
Renoveret / Byggeår:2014 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...