Familieferie i smukke Jegum med spa og brændeovn

3
icon
icon
icon

Rønnebærvangen 14, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20127
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

I det skønne og fredfyldte ferieområde i Jegum ligger dette velholdte sommerhus til 6 personer. Tag hele familien med på en dejlig ferie væk fra den grå hverdag. Den store græsplæne er fantastisk til børnene, og spabadet giver jer mulighed for ekstra meget selvforkælelse.

Afslapning på terrassen eller udflugt til stranden

Huset er stort set omgivet af terrassen og selvfølgelig den store græsplæne, så I hele dagen kan følge med solen og nyde det gode vejr på bedste vis. Læn jer godt tilbage og lad alle hverdagens strabadser blive hjemme, mens børnene leger i sandkassen og på gyngestativet.

Fra terrassen har I en flot udsigt ud over området, og de fine omgivelser kan nydes selv i mindre godt vejr, da terrassen er delvist overdækket.

Har I brug for at variere dagene og stadig udnytte alle de fine solskinsdage, ligger nogle af Danmarks skønneste strande heller ikke langt væk. De brusende bølger i det fjerne skaber en dejlig afslappende stemning, og selv i koldt og blæsende vejr er stranden fantastisk flot.

Forkæl jer selv med spabad og lad brændeovnen sprede hygge

Efter en dejlig dag udenfor i skønne omgivelser, og måske en grillaften på terrassen som afslutning, kan I rykke indenfor til lidt ekstra selvforkælelse til at slutte dagen af med. I det store badeværelse står spabadet klar til en aften med afslapning og hvile i centrum.

På Rønnebærvangen 14 er der sørget for ægte feriehygge hele året rundt. På de kølige dage kan I tænde op i brændeovnen og lade den varme spisestuen op, mens I sætter jer godt til rette i sofaen med en god bog eller et spil kort. I både køkkenet og gangen er der gulvvarme, så I holder fødderne lune. Hvad mere har man brug for?Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...