Charmerende og hyggeligt sommerhus i Jegum

3
icon
icon
icon

Fyrrelunden 6, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20140
4 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus ligger på Fyrrelunden 6 ligger i Jegum og er et lille, hyggeligt og meget velholdt feriehus. Her kan I holde en dejlig familieferie for fire eller en romantisk ferie for to. I er også velkomne til at medbringe op til 2 hunde.

Klassisk og traditionelt feriehus med brændeovn

Dette 50 m² feriehus er træbeklædt og ligger på en grund omgivet af træer, hvilket giver masser af privatliv og ro, så I virkelig kan komme væk fra det hele og holde en dejlig og velfortjent ferie. Indendørs er feriehuset indrettet med 2 soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en behagelig dobbeltseng 140×200 og det andet soveværelse med en køjeseng, hvor børnene kan sove. Derudover er der også et fint og lyst badeværelse med vaskemaskine, så I altid har rent tøj til rådighed.

Hele sommerhuset er malet hvidt indvendigt, og derfor fremstår alle rum lyse og åbne. Køkkenet er forbundet med stuen, hvor I også finder spisebordet, hvor I kan spille spil og planlægge næste dags aktiviteter. I køkkenet er der også plads til, at børnene kan være med til at lave mad. Om aftenen kan I samle jer i de behagelige møbler og tænde op i brændeovnen, så I kan nyde varmen herfra. I kan også opvarme sommerhuset med den energibesparende luft til luft varmepumpe.

Smuk plænegrund i fredelige og rolige omgivelser

Fra stuen kan I gå ud på terrassen, hvor I helt sikkert vil tilbringe mange hyggelige timer. Terrassen er belagt med fliser og har flere skønne kroge med solskin og læ. Terrassen er delvis overdækket og afskærmet, så I altid kan finde en lækrog. I kan også rykke solvognene og havemøblerne ud i solen, og skulle I få for meget sol, kan I slå feriehusets parasol op.

På den store, flotte og grønne plænegrund kan I lade jeres hunde løbe frit, og de små kan lege på gyngestativet og i sandkassen. Her er der også rig mulighed for en masse boldspil. Om aftenen kan I tilberede en smagfuld middag på grillen.

Oplev Jegum og byens omkringliggende omgivelser

Jegum Ferieland er et meget børnevenligt område, hvor I nemt kan komme rundt på cykel eller til fods. I finder et lille aktivitetscenter, hvor I kan klappe geder, lege på legepladsen og spise på en lille hyggelig café.

Hvis I har lyst til en længere tur, kan I hoppe i bilen og tage en tur til Blåvand, hvor I kan gøre nogle hyggelige indkøb. I kan også besøge Henne Strand, hvor I nemt kan komme til Vesterhavet.
I Blåvand finder I det berømte Tirpitz Museum, Blåvandshuk Fyrtårn og Blåvand Zoo, som helt sikkert er en sjov oplevelse for børnene.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20140

DE
D.
sagde , Deutschland

In diesem kleinen aber feinen Ferienhaus hat man alles was man braucht, für einen entspannten Urlaub. Über Outdoor und Indoor Spielsachen für Groß und Klein, bishin zu alle was man in der Küche benötigen könnte ist alles vorhanden.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 1.666
Renoveret / Byggeår:2005 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (72 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...