Roligt beliggende feriehus med brændeovn, spa og sauna i Jegum

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrelunden 4, Jegum

- Sommerhusnr.: 20153
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

I den familievenlige ferieby Jegum står et velindrettet feriehus med både sauna og spa klar til jeres næste ferie i skønne og rolige omgivelser. Sommerhuset er med brændeovn og praktiske detaljer som gæstetoilet, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en energibesparende varmepumpe det perfekte sted til en hyggelig ferie for op til 6 personer.

Godt indrettet med 3 soveværelser, wellnessafdeling og gæstetoilet

Indretningen i sommerhuset er god og praktisk. I den ene ende af feriehuset ligger de 3 soveværelser, badeværelset med wellnessafdeling og et gæstetoilet. I badeværelset står vaskesøjlen klar, så badehåndklæderne hurtigt er indsatsparate igen.

En energibesparende varmepumpe sørger for komfortable temperaturer i sommerhuset, og på badeværelset, gæstetoilettet, i køkkenet og gangen kan I nyde godt af gulvvarme.

I den anden ende af feriehuset finder I det rummelige opholdsrum. Det åbne køkken med opvaskemaskine giver god anledning til hygge omkring den fælles madlavning, og spisehjørnet samt den store bekvemme sofa lægger op til at finde sammen til gode måltider og efterfølgende hyggesnak og familiespil.

Lænestole, brændeovn, spa og sauna – alt til afslapning og hygge

Feriehuset på Fyrrelunden 4 er perfekt, når der rigtigt skal slappes af. På kolde dage, når I har været en tur ved Vesterhavet eller måske har været på svampetur i Vrøgum Plantage, kan I få varmen igen i saunaen eller lade det varme boblende vand massere kroppen varm i spaen.

Efterfølgende kan I snuppe feriebogen op af tasken og sætte jer til rette i en af de 2 lænestole i stuen. For den ultimative hygge-ferie-stemning kan I tænde op i brændeovnen og lave en god kop te.

Rolig beliggenhed, stor have med plads til leg og skøn solterrasse

Om I holder afslapningskæresteferie, bruger huset som udgangspunkt til udflugter eller nyder dagene i familiens skød, så er sommerhuset på Fyrrelunden 4 perfekt til det hele. Det klassiske feriehus ligger optimalt på en stor uforstyrret grund med masser af plads til leg.

Til de små er der både gynger og sandkasse, og de voksne vil sikkert elske det store sydvendte terrassehjørne, hvor der er plads til både liggestole og havemøbler – og naturligvis også til grill og spisehjørne.

Når du vælger et feriehus i Jegum, er du sikker på at få et familievenligt sted med masser af gå- og cykelstier, med legeplads og mange andre gode detaljer. Den lille lokale købmand har åbent det meste af året, og resten kan hurtigt klares med bilen eller en rask cykeltur.

Vesterhavet er et sted, I bare skal besøge, når I tager på ferie i Jegum. En kort køretur på under 20 minutter og så er I ved det fantastiske Vesterhav. Af andre oplevelser kan I tage en tur til Henne Strand, hvor I kan shoppe og efterfølgende finde gode spisesteder. I kan også tage en tur til Oksbøl, hvor der er badeland og indoor klatrepark, og i Henne by er der både ridemuligheder og golfbane.Soverum:
Bolig-/Grundareal:103 / 1.598
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...