Skønt sommerhus med udebruser og brændeovn til 6 personer

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nøddehaven 2, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20162
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
950 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal du have familien med på ferie ved Vesterhavet, så tag et kig på dette skønne sommerhus i Jegum. Feriehuset er nybygget i 2022, og her kan op til 6 personer og 1 hund holde en dejlig ferie ved Vesterhavet. Sommerhuset på Nøddehaven 2 byder blandt andet på brændeovn og udebruser.

Moderne indretning med brændeovn og praktiske faciliteter

Sommerhuset, der ligger på Nøddehaven 2 i Jegum Ferieland, er nybygget i 2022, og når I træder ind i feriehuset, vil I straks opleve den moderne indretning. Det 117 kvadratmeter store sommerhus er indrettet med bryggers, alrum, 2 badeværelser og 3 soveværelser.

Både på badeværelserne, i soveværelserne og i stuen kan I få glæde af gulvvarme, så I helt slipper for at fryse jeres fødder på ferien. Desuden har sommerhuset en energivenlig varmepumpe.

Feriehuset byder på en række gode praktiske faciliteter, der lader jer nyde jeres ferietid endnu mere, da I slipper for at bruge tiden på praktisk husarbejde. Efter madlavningen klarer opvaskemaskinen opvasken, så I hurtigt kan komme videre til hygge med spil eller film i stuen og nyde den knitrende lyd fra brændeovnen. I bryggerset hjælper vaskemaskinen og tørretumbleren med tøjvasken.

Dejlig terrasse med udebruser

Fra sommerhuset kan I træde ud på den skønne terrasse, der er delvist overdækket, hvor I kan tilbringe feriens solrige og varme dage. Her står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på en god plads i solen. På terrassen har I desuden en udebruser, I kan skylle jer under.

De lune ferieaftener skal I selvfølgelig også nyde på den dejlige terrasse. I kan tænde op i gasgrillen og tilberede en lækker grillmiddag, som I sammen kan nyde på terrassen, mens dagen så småt lakker mod enden.

Tag på skønne ferieoplevelser

Når I holder ferie i Jegum Ferieland, skal I selvfølgelig en tur til Vesterhavet, der blot ligger en kort køretur fra sommerhuset på Nøddehaven 2. Kører I til den nærmeste strand, Børsmose Strand, kan I køre bilen helt ned på stranden – så kan I også have den store oppakning med til en dejlig dag på stranden.

Inden for kort køreafstand har I også byerne Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, der alle er et besøg værd, og som hver især byder på skønne ferieoplevelser for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20162

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein wunderschönes, modernes und gemütliches Haus. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt und wollten gar nicht wieder nach Hause fahren. Unsere Kinder waren begeistert von der gemütlichen eingelassenen Kuschelecke im Wohnzimmer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr ungewöhnliches Haus mit seine langen Fensterfront! Aber es ist wunderschön, bei jedem Wetter die Natur zu beobachten. Gut finden wir es auch, dass der Eingangsbereich vom Wohnbereich mit einer Tür getrennt ist. Die Zimmer sind modern eingerichtet. Beide Bäder haben große Duschen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Neues, modernes und gemütliches Ferienhaus auf einem schönen großen Grundstück. Durch die riesigen Glasfronten und die wunderschöne Holzterrasse mit dem Stahlblumenkästen genießt man den nicht einsehbaren Blick nach draußen.
Die Möblierung und Einrichtung ist geschmackvoll, gemütlich und hochwertig.
Die Bäder sind außergewöhnlich schön.
Der große Eingangsbereich mit Waschmaschine Trockner und Spüle ist praktisch durchdacht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 1.525
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...