Dejligt sommerhus i Jegum med spa og sauna på indhegnet grund

3
icon
icon
icon

Enebærvangen 18, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20214
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Enebærvangen 18 har plads til 6 personer og 1 hund, der helt sikkert vil elske den store, indhegnede grund. Her er der både sauna og spa, så I rigtig kan slappe af og nyde jeres ferie.

Fokus på nærvær og afslapning

Ved ankomst til sommerhuset kan I stille bilen i carporten og træde ind i entreen. Herfra har I adgang til vaskerummet, hvor der er både vaskemaskine og tørretumbler, så I ikke løber tør for rent tøj på ferien. Entreens anden dør fører til feriehusets samlingspunkt, opholdsrummet, hvor stue og spisestue er samlet med adgang til køkkenet. På den måde kan I nyde hinandens nærvær mens nogle laver mad og andre spiller brætspil eller hygger i den store sofa.

I den ene ende af huset finder I de 2 store værelser, der begge er indrettet med dobbeltsenge. I den anden ende er værelset med køjeseng, som helt sikkert vil være et hit blandt feriens yngste gæster. Efter en skøn feriedag med masser af aktivitet, kan I tænde for vandet i spaen og sætte jer i det varme vand, mens jeres kroppe bliver masseret af de skønne bobler og derefter hoppe en tur i sommerhuset sauna, hvor I kan slappe af mens I glemmer tid og sted. Ferieboligen har to badeværelser, hvor sauna, spa og brusenichen er i det ene og toilettet befinder sig i et andet – på den måde kan I slappe uforstyrret af i spaen.

Skøn terrasse på stor, indhegnet grund

Fra stuen kan I gå direkte ud på husets terrasse, der er delvis overdækket. Her kan hunden rende fri på den store, indhegnede plænegrund. På de solrige dage kan I slappe af på sommerhuset solsenge og i havemøblerne. Foretrækker I skyggen, kan I benytte jer af parasollen. Den store plæne indbyder til leg og spil, så her kan børnene rigtig få brændt noget krudt af. Når feriedagen lakker mod enden, kan I tænde op i grillen og tilberede lækre feriemåltider, som kan nydes på terrassen under åben himmel.

Jegum Ferieland – et skønt sommerhusområde

Enebærvangen 18 er placeret i det dejlige Jegum Ferieland, som er et sommerhusområde, hvor der i midten er en Centerbygning. Her kan I købe morgenbrød og dagligvarer, samt besøge den hyggelige café. Her er også en stor legeplads, hvor ungerne kan give den gas og møde nye ferievenner.

Jegum er blot en lille køretur fra mange skønne aktiviteter. Hvis I er til museer, ligger Flugt ikke langt fra adressen. Her kan I gå på opdagelse og se høre hvordan det var at bo i en flygtningelejr i 1945. I kan også køre til Vesterhavet, hvor I kan få vind i håret og hvis I er heldige, kan I også finde rav. Havet og stranden er et fantastisk sted at besøge på alle tidspunkter af året.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20214

DK
D.
sagde , Danmark

Rigtig hyggeligt sommerhus. God brændeovn der ikke lugter.
Hyggelig indretning og plads til leg og hygge.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Grundstück ist komplett eingezäunt und daher gut wenn man mit Hund anreist. Die Küche ist perfekt ausgestattet alles da was man braucht . Haus ist gut danke Wärmepumpe und Kamin zu heizen.
Flatbildschirm ist klasse. Wir kommen auf jeden Fall wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles super

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.621
Renoveret / Byggeår:2021 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...