Stilfuldt feriehus i naturskønne omgivelser i Jegum Ferieland

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrelunden 58, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20319
4 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Er I på jagt efter den perfekte base for jeres næste ferie? Så bør I se nærmere på dette skønne feriehus på Fyrrelunden 58 i Jegum Ferieland. Her får I en moderne komfort for op til 4 personer og 3 hunde! Feriehuset gennemgik i 2022 en renovering og fremstår lyst og åbent med en stilfuld indretning. Her får I 2 soverum, et badeværelse og et skønt udemiljø, så feriedagene kan nydes både inde og ude. Her er ligeledes ladestik til elbil – medbring blot selv ladekabel.

Lys og luftig indretning med hyggelig atmosfære

Fordelt på feriehusets 45m2 venter jer en moderne og stilfuld indretning, der strækker sig igennem hele feriehuset. Med bløde tekstiler, stilrene linjer og neutrale farver emmer feriehuset af hygge, så I vil føle jer hjemme, så snart I træder ind ad døren.

Hjertet af feriehuset er det lyse og lette alrum, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse til spiseplads og stue. Her kan I sætte jer til rette i den bløde sofa og se en god film, som I kan caste med Chromecast. I det veludstyrede køkken venter jer en opvaskemaskine, der letter oprydningen efter aftensmaden.

Her venter jer 2 soverum med helholdsvis en 140x200cm dobbeltseng og 2stk. 70x200cm enkeltsenge, der sikrer jer gode nætter. Det lyse badeværelse med bruseniche er med gulvvarme, så I ikke skal frygte kolde fødder i de kolde måneder.

Feriehuset opvarmes via en energisparende varmepumpe, der sørger for godt indeklima og en hurtig opvarmning af feriehuset.

Lækker træterrasse og masser af plads til sjov og leg

Feriehuset på Fyrrelunden 58 er beliggende på en 1553m2 stor plænegrund midt i skønne Jegum Ferieland, der indbyder til mange timers sjov og leg – hvor især jeres hunde og børn kan få brændt godt med krudt af. Her er der nemlig foruden den store plæne både fodboldmål, gynge og trampolin.

Feriehusets træterrasse er indrettet med komfortable havemøbler og solvogne, så I kan nyde de lange sommerdage i fulde drag. Sæt jer til rette med en god bog, og nyd lyden af fuglekvidder fra de omkringliggende træer og buske, der omkranser feriehuset og giver ro og læ på terrassen. Her står jer også en grill til rådighed, som I kan tænde op i og nyde lækre måltider under åben himmel.

Jegum Ferieland – feriebyen i naturskønne omgivelser

Med et ophold i Jegum Ferieland har I ikke langt til indkøb og shopping. Blot 400 meter fra feriehuset har I nærmeste indkøbsmulighed, men tager I et smut ind til Oksbøl eller mod Henne Strand, venter jer flere indkøbssteder, små hyggelige butikker og restauranter. Her er der noget for enhver smag.

Går turen til Henne strand, kan I tage badetøjet med og nyde en fantastisk dag ved Vesterhavet. Den brede, hvide sandstrand indbyder til svømmeture, sandslotbyggerier og meget mere. Det er ferie for hele familien!



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:45 / 1.553
Renoveret / Byggeår:2022 / 1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...