Sommerhus til 3 personer og 1 hund i Jegum

3
icon
icon
icon

Blomstervangen 12, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20327
4 pers.
Antal personer
15000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Dette lille, skønne sommerhus på en indhegnet grund på Blomstervangen 12 i Jegum Ferieland har plads til 4 personer og 1 hund, der alle kan nyde en hyggelig ferie tæt på naturen i Houstrup. Her er alt, I behøver for at kunne nyde en rolig ferie med nærvær og afslapning i fokus.

Hygge og gode ferieminder

Sommerhuset, der blev bygget i 2003, er indrettet i en stil, det emmer af klassisk dansk sommerhus med 2 soverum, hvoraf det ene er udstyret med stor enkeltseng, og det andet soveværelse har dobbeltseng.

Trævæggene med de hvide lister og karme får det hele til at fremstå lyst og venligt, hvilket de mange vinduer omkring stuen og spisestuen også bidrager til. Begge dele ligger i åben forbindelse med køkkenet, så I kan holde øje med, hvad der foregår i stuen og snakke med, mens I står og rører i aftensmaden.

Den store sofa er det perfekte sted at slappe af efter en lang dag. Sommerhusets Chromecast gør det også nemt for jer at sætte jeres yndlingsfilm og -serier på fjernsynet.

Opvasken klares nemt af opvaskemaskinen, mens tøjvasken hurtigt er overstået med feriehusets vaskemaskine og tørretumbler. Varmepumpen sørger for energivenlig opvarmning og godt indeklima, men på en kølig aften er der nu ikke noget bedre end at tænde op i brændeovnen og mærke varmen fra de knitrende flammer brede sig i stuen.

Stor indhegnet grund og skøn lukket terrasse

Den 1700 m2 store indhegnede grund er en blanding af både plæne- og naturgrund. Her er I omgivet af store træer, der sørger for læ og privatliv.

Fra stuen kan I gå direkte ud på den overdækkede og afskærmede del af terrassen, så I kan sidde ude, selv hvis det skulle dryppe lidt. Et trin ned derfra og I befinder jer under åben himmel. Den store flisebelagte terrasse er lukket af, så hunden ikke bare vandrer på eventyr på egen hånd. Havemøblerne, parasollen og grillen er alt, I behøver for at nyde en solrig dag udenfor.

Fra adressen på Blomstervangen 12 har I kun 200 meter til Centerbygningen i Jegum Ferieland, hvor I finder en lille kiosk, en café og mulighed for at spille minigolf. Her finder I også den store legeplads, hvor børn kan finde sig nye ferievenner, klappe gederne eller lege indenfor i aktivitetsrummet, hvor voksne også kan tage et spil bordfodbold, air hockey eller pool billard.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:53 / 1.700
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...