Hyggeligt sommerhus til 5 personer i Jegum

3
icon
icon
icon

Birkelunden 10, Jegum

- Sommerhusnr.: 20328
5 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På en blind vej ligger dette hyggelige sommerhus på Birkelunden 10 i Jegum Ferieland. Her er plads til 5 personer, som her kan slappe af og både nyde ferieboligens brændeovn og de mange fordele, der er netop i dette område.

Plads til hygge, nærvær og fordybelse

Sommerhuset, som gennemgik en stor renovering i 2023, er 64 m2 fordelt på blandt andet 2 værelser, hvoraf det ene er indrettet med dobbeltseng, og det andet med både dobbeltseng og en enkeltseng. Det er oplagt til børnefamilien, eller hvis I er et vennepar, der gerne holder ferie sammen.

I køkkenet er der opvaskemaskine, så I slipper for at klare opvasken i hånden. Køkkenet ligger i åben forbindelse med både stue og spiseområde, så I har ét stort opholdsrum, hvor I alle kan opholde jer, selvom nogle spiller kort eller lægger puslespil ved spisebordet, og andre tilbereder aftensmaden eller læser en god bog i sofaen. I kan også benytte jer af feriehusets Chromecast, så I nemt kan streame jeres favoritter direkte på fjernsynet.

Brændeovnen i stuen skaber med sine dansende flammer den perfekte ferieatmosfære på de køligere dage. Når opvarmningen af sommerhuset skal gå hurtigt, kan I benytte jer af den energibesparende varmepumpe, som nemt og effektivt søger for god temperatur og godt indeklima.

Stor plænegrund og god terrasse

Fra stuen kan I gå direkte ud på terrassen, der delvist er overdækket, så I kan sidde udenfor, selv hvis det skulle dryppe lidt, eller gå i skygge, når solen bager ned. I kan også opholde jer på den åbne del og bare dase i havemøblerne eller på solvognene, mens der er gang i grillen, og børnene spiller bold i haven, hopper på trampolin eller spiller nogle af jeres medbragte havespil.

Jegum Ferieland – et væld af muligheder

Fra adressen på Birkelunden 10 har I ikke langt til hverken indkøb eller aktiviteter, da Jegum Ferieland har begge dele placeret centralt i sommerhusområdet. I kan gå en omvej ad de mange stier og nyde den friske luft, eller I kan gå direkte derover og hurtigt tilbagelægge de 300 m. Ved Centerbygningen er der mulighed for at klappe geder, handle i den lille kiosk, besøge caféen eller tage en lille turnering i bordfodbold, bordtennis eller air hockey, mens I møder nye venner.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 1.550
Renoveret / Byggeår:2023 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...