Klassisk sommerhus i familievenlige Jegum Ferieland

3
icon
icon
icon

Fyrrelunden 35, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20361
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I det rolige og særdeles familievenlige sommerhusområde i Jegum, finder I dette dejlige feriehus på Fyrrelunden 35. Feriehuset er beliggende for enden af en rolig stikvej omgivet af store træer. Her er gode faciliteter som spa, sauna og udenfor en dejlig grøn have.

Komfortabel indretning og knitrende brændeovn

Et dejligt feriehus med plads til op til 6 gæster – et ideelt feriehus til hele familien eller vennerne. Her er det også muligt at medbringe familiens firbenede ven! Her får I et velholdt feriehus med en komfortabel møblering og dejlig brændeovn. Opholdsrummet er det fine alrum, der forener køkken og stue. Her er plads til at samle hele familien omkring bordet, streame film vha. et Chromecast og lænestolen er helt perfekt til en god bog og kop kaffe. Praktisk er her installeret en energibesparende varmepumpe, der sikrer en behagelig temperatur.

På det store badeværelse kan I komme helt ned i gear og nyde ferien med spa og sauna. Sommerhuset har også et gæstetoilet, så I undgår kø om morgenen. Til aften kan I fordele jer på de 3 gode soveværelser. Alle er indrettet med dobbeltsenge, bestående af to sammensatte enkeltsenge 90×200, og gulvtæppe. Barneseng og højstol befinder sig allerede i feriehuset, ligesom her er en vaskemaskine, særligt praktisk med småbørn.

Velplejet græsplæne og dejlig terrasse

Fra stuen har I adgang til den grønne have og terrasse. Der er masser af plads at løbe rundt og lege for børnene, og I kan gøre jer komfortabel på terrassen, nyde udsigten og privatlivets fred. Til aften kan tænde op i grillen og tilberede et dejligt måltid.

På bagsiden af feriehuset finder I blandt andet sandkasse og gynger. Også her er en del af haven indhegnet, så det er muligt at lade hunden snuse frit omkring.

Jegum Ferieland

Jegum Ferieland er et børnevenligt fritidsområde, hvor der både findes en legeplads og Jegum Café og Købmand, hvor sulten kan stilles. Her er der også mulighed for at købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød. Et naturskønt område hvor der er anlagt omkring 11 kilometer naturstier i området, så der er god mulighed for at gøre ture eller cykle. Langs stierne er der opsat bænke, hvor I kan nyde naturen eller en pause undervejs. Omkring Fyrrelunden ligger en lille fin sø, hvor I evt. kan holde picnic.

Jegum Ferieland ligger heller ikke langt fra Vesterhavet og sommerens travlhed. Lige omkring 12 kilometer – et par minutter i bil – adskiller jer fra de populære badebyer Blåvand, Vejers og Henne Strand. Der er masser af muligheder med smukke strande, gode butikker og hyggelige caféer og restauranter overalt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.578
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...