Poolhus til 8 personer og 1 hund i Jegum Ferieland

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrelunden 9, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20364
8 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
3 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Billede på vej
DEL

Velkommen til dette 148 m2 poolhus, beliggende på Fyrrelunden 9 i Jegum Ferieland, der inviterer dig til en ferieoplevelse med hele familien. Her kan op til 8 personer og 1 hund nyde en afslappende ferie i rolige omgivelser. Til sommerhuset hører der også en sauna og spa, der sikrer forkælelse og velvære under ferien. Sommerhuset ligger på en indhegnet grund, der er ideelt for familien med små børn og hund. Udendørsarealet byder på både sandkasse, gyngestativ og trampolin.

Rummeligt poolhus med brændeovn, spabad og sauna

Det rummelige feriehus har 4 soveværelser og ikke mindre end 2 badeværelser, der giver plads til op til 8 personer, så du kan dele ferieoplevelsen med venner eller familie. Feriehuset er delvist renoveret i 2023, og har alt, hvad I behøver for en afslappende og behagelig ferie. En effektiv varmepumpe sørger desuden for en behagelig temperatur året rundt og med en vaskemaskine til rådighed, har I altid mulighed for nyvaskede håndklæder.

Nyd lange, hyggelige aftener foran brændeovnen eller slap af og bliv varmet godt igennem i saunaen. Til vandhundene er der en pool på 20 m2, hvor I kan svømme og plaske rundt efter en god dag med oplevelser. Poolrummet byder desuden på et spabad – den perfekte måde at slappe af og forkæle sig selv.

Indhegnet grund med lukket terrasse, gynge, sandkasse og trampolin

Med en indhegnet grund kan I trygt lade jeres børn og kæledyr boltre sig udenfor, mens I slapper af på den lukkede terrasse. Der er en gynge, en sandkasse og endda en trampolin, der sikrer masser af sjov og aktivitet for de små. Med kun 300 meter til nærmeste indkøbsmulighed, behøver I ikke bekymre jer om at mangle noget.

Feriehus i Jegum Ferieland

Med kun 10 kilometer til stranden er der masser af muligheder for at udforske den smukke vestkyst og de smukke omgivelser. Tag på lange gåture langs stranden eller lej en cykel og udforsk det omkringliggende landskab – mulighederne er mange. Ikke langt herfra ligger den populære badeby Blåvand, hvor I også med småbørn kan opleve stranden og Vesterhavet. Fyrtårnet ved Blåvandshuk er Danmarks vestligste punkt, og herfra har I en skøn udsigt over Ho Bugt og klitterne. Byen byder desuden på caféer, restauranter og shoppingmuligheder.

Uanset om du er på udkig efter afslapning, sjov eller eventyr, vil dette feriehus opfylde jeres behov. Glæd jer til en god ferieoplevelse, der vil efterlade jer fuld af gode minder.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:148 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2023 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...