Klassisk sommerhus med spa i børnevenlige Jegum

3
icon
icon
icon

Sydskrænten 23, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20366
6 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Sydskrænten 23 i Jegum Ferieland findes dette hyggelige feriehus på en attraktiv, rolig grund. Her er plads til familielivet og gode faciliteter som brændeovn, spa og sauna. Fra opholdsstuen er der udgang til en skøn, delvist overdækket terrasse, som er ideel til solbadning og afslapning i den friske luft. Hjertelig velkommen!

Rummeligt feriehus og en afslappende ferie med boblebad og sauna

Afskærmet bag træer og buske ligger feriehuset på en dejlig plænegrund. Så snart I træder indenfor bliver I budt velkommen, hvor I hurtigt vil føle jer godt tilpas. Et hyggeligt og indbydende feriehus, der kan danne rammerne omkring en dejlig ferie for op til fem gæster og en hund.

Feriehuset har et åbent køkken/opholdsrum med gulvvarme, så I altid kan holde fødderne varme. Her er rummeligt og lyst med de store vinduespartier. Her er masser af plads til familielivet, og den hyggelige stue er trukket et par trin tilbage. Her kan I slænge jer i sofaen, spille brætspil og varme jer foran den knitrende brændeovn. Også her finder I en energieffektiv varmepumpe, der reducerer forbruget og sikrer et behageligt indeklima hele året rundt.

Der er 2 velholdte badeværelser, hvoraf det største har både boblebad og sauna til afslapning. Nyd lange saunagus eller en dukkert i det varme vand i boblebadet og slap af. Når det bliver sent, kan I dele jer op i 3 hyggelige soveværelser og lade batterierne op. Alle soveværelser har god opbevaringsplads og gulvtæpper.

Læfyldt grund og dejlig terrasse

Feriehuset har en rolig beliggenhed på en stor naturgrund med en dejlig terrasse og have. Ejendommen grænser op til et naturbeskyttet område, hvor det ikke er ualmindeligt at se vilde dyr. De omkringliggende træer skærmer også godt af for nærmeste naboer og vinden, så her kan I virkelig nyde de dejlige sommerdage.

Den delvist overdækkede terrasse løber langs 2 sider af feriehuset. Læn jer tilbage i de komfortable havemøbler og nyd en friskbrygget kaffe, mens børnene leger med hunden i græsset. Her er der god plads til alt fra kongespil til boldspil. Imens børnene leger, kan familiens grillmester tænde op i grillen og fremtrylle et dejligt måltid – den helt rigtige måde at afslutte dagen på!

Aktivitetscenter og hyggelige oplevelser i nærheden

Feriehuset ligger i et børnevenligt område i gåafstand til et lokalt aktivitetscenter med blandt andet hoppepude og svævebane til børnene. Også her findes Jegum Café og Købmand, hvor sulten kan stilles, og der er mulighed for at købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød. Et naturskønt område hvor der er anlagt omkring 11 kilometer naturstier i området, så der er god mulighed for at gå ture eller cykle.

Jegum Ferieland ligger heller ikke langt fra Vesterhavet og sommerens travlhed. Lige omkring 12 kilometer – et par minutter i bil – adskiller jer fra de populære badebyer Blåvand eller Henne Strand. Der er masser af muligheder med smukke strande, gode butikker og hyggelige caféer og restauranter overalt.

 

– Ingen ungdomsgrupper.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.015
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...