Charmerende sommerhus til hele familien

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 132, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20438
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til Blomstervangen 132 i det familievenlige Jegum Ferieland. Opført i 1995 står dette sommerhus på 80 kvadratmeter klar til at byde op til 6 personer og én hund velkommen – så her kan hele familien kommen på ferie sammen.

Komfortabel og hyggelig indretning

I køkkenet er der en praktisk opvaskemaskine, der gør oprydningen let, så I hurtigt kan vende tilbage til hyggen eller fortsætte ud på jeres næste eventyr.

I stuen møder I en hyggelig brændeovn, der indbyder til samvær og afslapning. Måske vil jeres firbenede ven nyde varmen fra brændeovnen efter en dag i den skønne omkringliggende natur. Her finder I også en Chromecast, så I kan streame jeres favoritfilm og serier.

Feriehuset tilbyder tre værelser, hvoraf to har dobbeltsenge og det sidste har en seng på 140×200 cm.

I badeværelset finder I både en tømmespa til to personer og en sauna, så I virkelig kan lade musklerne slappe af efter en dag med eventyr langs vestkysten. Udover badeværelset er der også et gæstetoilet.

I bryggerset står en praktisk vaskemaskine til jeres rådighed, så I kan holde styr på garderoben under hele jeres ophold, uanset hvad dagen bringer.

Indhegnet have – Mad under åben himmel

Rundt omkring huset strækker sig en 1518 kvadratmeter stor, indhegnet plæne, der giver jer ro i sindet, så I trygt kan lade småbørn og jeres firbenede familiemedlemmer boltre sig i haven. Her findes også en sandkasse, en gynge og et legehus, der inviterer børnene til at udforske deres fantasi og tilbringe timer med leg.

Bare rolig, mens børnene leger, kan I trygt holde øje med dem fra terrassen. Terrassen er delvist afskærmet og overdækket, og her finder I alt, hvad I behøver til hyggelige måltider under åben himmel, inklusive grill og havemøbler.

Her kan I slappe af, mens bilen står trygt i carporten og lader op til næste eventyr – der er nemlig også en ladestander til rådighed.

Ferieaktiviteter – Skov og strand

Jegum Ferieland er et idyllisk ferieområde beliggende midt i det naturskønne Vestjylland, kun en kort køretur på 10 km fra Vesterhavets skønne strande. Her finder I en perfekt kombination af fredelige omgivelser og spændende aktiviteter for hele familien.

Området byder på velholdte stier ideelle til cykelture og vandreture gennem den smukke, danske natur. For de aktive er der mulighed for at spille minigolf, tennis og nyde andre fritidsaktiviteter. Med kun 400 meter til nærmeste indkøbssted er daglige indkøb nemt tilgængelige.

Børnene vil elske de mange legepladser og de grønne områder, hvor de kan løbe og lege frit. Jegum Ferieland er det ideelle sted for jer, der ønsker at kombinere afslapning med sjove oplevelser.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.518
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...