Skønt feriehus til en afstressende ferie med sauna og brændeovn

3
icon
icon
icon

Anders Lyhnesvej 18, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30020
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrup på Anders Lyhnesvej 18 ligger dette skønne feriehus med plads til 5 personer og familiens hund. Det velindrettet hus giver mulighed for både brændeovnshygge og wellnessoplevelser i egen sauna. En ideel feriemulighed for den travle familie, som trænger til ro og afslapning, langt væk fra hverdagen.

Ren afslapning foran brændeovnen – wellnessoplevelse i saunaen

I bliver mødt af en lys og imødekommende indretning, som lægger op til afslapning og hygge for alle størrelser. Gør popcornene klar og sæt jer godt til rette i det hyggelige sofaområde med en god film på fladskærms-TV’et. Kom væk fra den travle hverdag med en omgang wellness i egen sauna, som ligger i forlængelse af det lyse og moderne badeværelse. Efterfølgende kan I tænde op i brændeovnen og få en dejlig oplevelse af afslapning og ro til brændeovnens varme og knitren.

Det flotte og stilrene køkken giver virkelig lysten til at kokkerere lidt i ferien. Der er mulighed for, at alle kan være med og være sammen under madlavningen og måltidet, imens I nyder udsigten ud i haven fra spisebordet.

Skønne terrassemuligheder samt plads til børn og hund

Der er gode læ- og solmuligheder på en af husets terrasser, så det er helt oplagt at lægge sig og slappe af på solsengene eller tage frokosten med ud og spise i den friske luft. Huset giver jer også de perfekte rammer til at holde nogle hyggelige grillaftener udenfor.

I haven finder I både gyngestativ og sandkasse, hvilket er helt ideelt for børnefamilien. Her er de perfekte muligheder for at lege og hygge i haven for alle størrelser. Haven er stor og rummelig, så her er også masser af plads til, at familiens hund kan slå sig løs.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30020

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines aberfeines Häuschen.
Es ist alles da was man braucht.
Wir haben hier zwei nette Wochen verbracht und haben uns wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegen, tolles großes Grundstück mit vielen Möglichkeiten auch draußen zu sitzen, und den großen Garten zu nutzen. Innen ist es sehr gemütlich, Hyggelig

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön gelegenes Ferienhaus das durch seinen Baum und Buschbestand kaum einsehbar ist. Die Umgebung lädt durch seine Wälder zu längeren Touren besonders mit Hund ein. Das Haus ist gemütlich eingerichtet und hat eine reichlich ausgestattete Küche.
Das Grundstück sehr gut gepflegt.
An kalten Tagen lädt der große Kamin zu gemütlichen Stunden ein. Strand zwar 3 Km entfernt aber sehr einfach mit Auto oder Fahrrad zu erreichen. Für Fußgänger natürlich auch zu Fuß. Wir hatten ein schönen Urlaub.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2009 / 1974

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...