Skønt feriehus til en afstressende ferie med sauna og brændeovn

3
icon
icon
icon
Anders Lyhnesvej 18, Houstrup - Søg på husnr. 30020
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrup på Anders Lyhnesvej 18 ligger dette skønne feriehus med plads til 5 personer og familiens hund. Det velindrettet hus giver mulighed for både brændeovnshygge og wellnessoplevelser i egen sauna. En ideel feriemulighed for den travle familie, som trænger til ro og afslapning, langt væk fra hverdagen.

Ren afslapning foran brændeovnen – wellnessoplevelse i saunaen

I bliver mødt af en lys og imødekommende indretning, som lægger op til afslapning og hygge for alle størrelser. Gør popcornene klar og sæt jer godt til rette i det hyggelige sofaområde med en god film på fladskærms-TV’et. Kom væk fra den travle hverdag med en omgang wellness i egen sauna, som ligger i forlængelse af det lyse og moderne badeværelse. Efterfølgende kan I tænde op i brændeovnen og få en dejlig oplevelse af afslapning og ro til brændeovnens varme og knitren.

Det flotte og stilrene køkken giver virkelig lysten til at kokkerere lidt i ferien. Der er mulighed for, at alle kan være med og være sammen under madlavningen og måltidet, imens I nyder udsigten ud i haven fra spisebordet.

Skønne terrassemuligheder samt plads til børn og hund

Der er gode læ- og solmuligheder på en af husets terrasser, så det er helt oplagt at lægge sig og slappe af på solsengene eller tage frokosten med ud og spise i den friske luft. Huset giver jer også de perfekte rammer til at holde nogle hyggelige grillaftener udenfor.

I haven finder I både gyngestativ og sandkasse, hvilket er helt ideelt for børnefamilien. Her er de perfekte muligheder for at lege og hygge i haven for alle størrelser. Haven er stor og rummelig, så her er også masser af plads til, at familiens hund kan slå sig løs.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30020

D.
sagde , Svendborg

Tip top i stand og godt indrettet. Dejligt lukket grund (træer hele vejen rundt om huset), gør det meget privat.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2009 / 1974

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, barneseng, barnestol, klinker og trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...