Skønt feriehus til en afstressende ferie med sauna og brændeovn

3
icon
icon
icon
1838
Anders Lyhnesvej 18, Houstrup - Søg på husnr. 30020
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrup på Anders Lyhnesvej 18 ligger dette skønne feriehus med plads til 5 personer og familiens hund. Det velindrettet hus giver mulighed for både brændeovnshygge og wellnessoplevelser i egen sauna. En ideel feriemulighed for den travle familie, som trænger til ro og afslapning, langt væk fra hverdagen.

Ren afslapning foran brændeovnen – wellnessoplevelse i saunaen

I bliver mødt af en lys og imødekommende indretning, som lægger op til afslapning og hygge for alle størrelser. Gør popcornene klar og sæt jer godt til rette i det hyggelige sofaområde med en god film på fladskærms-TV’et. Kom væk fra den travle hverdag med en omgang wellness i egen sauna, som ligger i forlængelse af det lyse og moderne badeværelse. Efterfølgende kan I tænde op i brændeovnen og få en dejlig oplevelse af afslapning og ro til brændeovnens varme og knitren.

Det flotte og stilrene køkken giver virkelig lysten til at kokkerere lidt i ferien. Der er mulighed for, at alle kan være med og være sammen under madlavningen og måltidet, imens I nyder udsigten ud i haven fra spisebordet.

Skønne terrassemuligheder samt plads til børn og hund

Der er gode læ- og solmuligheder på en af husets terrasser, så det er helt oplagt at lægge sig og slappe af på solsengene eller tage frokosten med ud og spise i den friske luft. Huset giver jer også de perfekte rammer til at holde nogle hyggelige grillaftener udenfor.

I haven finder I både gyngestativ og sandkasse, hvilket er helt ideelt for børnefamilien. Her er de perfekte muligheder for at lege og hygge i haven for alle størrelser. Haven er stor og rummelig, så her er også masser af plads til, at familiens hund kan slå sig løs.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30020

D.
icon
icon
sagde , Svendborg

Tip top i stand og godt indrettet. Dejligt lukket grund (træer hele vejen rundt om huset), gør det meget privat.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2009 / 1974

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, barneseng, barnestol, klinker og trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...