Stråtækt hus med sauna på stor naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Sdr. Skovvej 39, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30041
6 pers.
Antal personer
2400 m.
Nærmeste strand
3800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne stråtækte ikke-ryger hus på Sdr. Skovvej 39 i Houstrup byder plads til 6 personer og ligger på en stor naturgrund, omgivet af skovens høje træer. Huset ligger et stenkast fra Blåbjerg Plantage med et net af vandre- og cykelstier, og de to etager byder på masser af hygge og en behagelig atmosfære.

Brændeovn, sauna og flere terrasser i det grønne

Stuen med det åbne, veludstyrede køkken er midtpunktet i dette skønne ikke-ryger hus. Her kan I sammen tilberede dagens måltider, spille spil og i det hele taget bare tilbringe mange hyggelige stunder med hinanden. På sofaen kan I slappe af og nyde udsigten til den omkringliggende natur gennem vinduerne, og på kolde dage sørger brændeovnen for både varme og en helt speciel ferieatmosfære.

Efter en lang dag i den friske havluft kan I tænde husets sauna og tanke nye kræfter i varmen.

Fra stuen kommer I udenfor, hvor I finder flere delvist afskærmede og overdækkede terrasser. Alle terrasser er godt udstyret med havemøbler og liggestole, og hele dagen lang kan I følge solens stråler eller finde en plads i skyggen.

Den store græsplæne er et paradis for børnene, og der står en sandkasse parat til de mindste. Ikke langt fra adressen er der også en stor legeplads, hvor ungerne kan få nye ferievenner.

Skov, hede, klitter, strand og hav

Den danske vestkyst har alt, hvad hjertet begærer. Både skov, hede, klitter, strande og ikke mindst det fantastiske Vesterhav. Her er I garanteret en hel stak enestående naturoplevelser.

De nærliggende feriebyer som Henne Strand, Nørre Nebel og Hvide Sande byder på shopping og feriehygge med deres mange butikker, forskellige restauranter og små iscaféer. Her hersker der stort set hele året rundt en hyggelig og livlig atmosfære.

Dette skønne feriehus er helt sikkert den rigtige adresse til den uforglemmelig ferie ved vestkysten.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30041

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus. Küche sehr gut ausgestattet.
Die Dusche ist ein wenig klein.

DK
D.
sagde , Danmark

Jeg var tilfreds fra start til slut

Superfint hus – ingen ønsker om ændringer

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet genügend Platz für 6 Personen! Darüber hinaus hat es für kühlere Tage eine Sauna, sowie einen Holzofen. Die großzügige Terrasse bietet mehr als für 6 Personen Raum. Das Haus befindet sich auf einem großen Grundstück, welches weitgehend naturbelassen ist. Es liegt, trotz Straßennähe ziemlich ruhig, und in einer reinen Ferienhaussiedlung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 3.500
Renoveret / Byggeår:2007 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...