Sommerhus i skønne Houstrup til 6 personer og 2 hunde

3
icon
icon
icon

Skovvang 84, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30073
6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Her på Skovvang 84 finder i dette sommerhus, der blev renoveret i 2021 på en dejlig naturgrund. Der er plads til op til 6 personer og 2 hunde, så der er plads til familien eller venneparret. Til feriehuset er der også en dejlig, åben terrasse med alt I behøver for at nyde en sommerdag i haven.

Plads til familiehygge i det store opholdsrum

Allerede når I træder ind i sommerhuset befinder I jer i det store opholdsrum, hvor køkken, spiseområdet og stuen befinder sig. På den måde kan I alle være sammen, uanset hvad I laver, så de lange samtaler kan fortsætte mens nogle tager opvasken og andre sidder og hygger.

På de kølige dage er det oplagt at tænde op i brændeovnen og nyde varmen sprede sig i opholdsrummet mens flammernes knitren skaber hyggelig sommerhusstemning. Når opvarmningen skal gå lidt hurtigere, kan I tænde den energivenlige varmepumpe og feriehuset vil snart være opvarmet.

Sommerhuset har tre soveværelser med sengepladser til 6 personer. I det ene af værelserne er en 180×200 dobbeltseng, i det andet er sengen 140×200 og i det tredje værelse finder I to enkeltsenge. Alle værelser ligger ud til gangen, hvor I også finder badeværelset, der selvfølgelig har gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne.

Skøn naturgrund med gynge og trampolin til børnene

Til sommerhuset er en dejlig, åben terrasse, hvor I rigtig kan nyde ferien på de varme dage. Der er både liggestole og komfortable havemøbler, så her er plads til jer alle, uanset om I vil dase og have lidt farve i liggestolene, eller sidde og spille kort og skrive postkort ved bordet. De mindste i familien kommer helt sikkert også til at nyde haven, for her er både trampolin og gynge, så de rigtig kan få brændt noget krudt af.

Aktiv og afslappende ferie i Houstrup

De skønne omgivelser i Houstrup inviterer til mange ture, både på cykel og til fods. Blåbjerg Plantage er et oplagt sted at gå mange lange ture, eller hvad med et smut til Houstrup Strand, som kun er 5 kilometer fra adressen? Vesterhavet er altid et besøg værd, uanset årstid.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:64 / 600
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...