Hyggeligt sommerhus med spabad og sauna i rolige omgivelser

4
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 90, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30091
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Jeppesvej 90 ligger dette velholdte feriehus på en stor og fredfyldt naturgrund i Houstrup. Her er der plads til hele familien, og det veludstyrede hus er endda indrettet med spabad og sauna.

Velholdt feriehus med sauna og spa

Det hyggeligt indrettede feriehus ligger på en rolig sidevej midt i Houstrups naturskønne omgivelser. Det egner sig perfekt til familien med børn og er indrettet med alt, hvad feriehjertet begærer. Efter en lang dag ude i den friske luft kan I endda hoppe en tur i spabadet eller tænde op i saunaen og tanke ny energi, mens dagen går på hæld.

Stor grund med god plads til leg

På den rolige og afskærmede grund er der rigelig med plads til, at børnene kan få lov til at lege. Her finder I også en sandkasse og de kommer aldrig til at kede sig, mens I slapper af på terrassen i det gode vejr. Der er også sørget for en grill, så I kan tilberede et ægte feriemåltid under åben himmel.

Fantastiske omgivelser til vandreture

Feriehuset ligger tæt på den fredede Blåbjerg Plantage, som er fyldt med flot natur, lige fra tæt skov til vidde klitlandskaber. Her kan I både vandre og cykle på de små stier og udforske naturen og det rige dyreliv.

Houstrups smukke sandstrand ligger kun få minutters kørsel væk, og fra den direkte strandovergang ved parkeringspladsen kommer I hurtigt til stranden. Her kan I gå lange ture langs vandkanten, og de friske gæster kan hoppe en tur i bølgerne og blive kølet ned.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30091

DE
D.
sagde , Deutschland

gut gepflegt, super Carport für den Winter

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einer Top Lage. Es lädt zum ausruhen ein.
Das Haus ist sehr geschmackvoll eingerichtet und sehr gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Haus mit allem was man braucht.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.470
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...