Lyst sommerhus til en skøn familieferie

3
icon
icon
icon

Anders Lyhnesvej 8, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30093
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Anders Lyhnesvej 8 ligger dette lyse og hyggelige feriehus, som er ideelt til en familieferie. Det ligger på et skønt naturstykke, hvor børnene har god plads til at spille lege og bold.

Lys indretning med brændeovn

Feriehuset er lyst indrettet og med de sorte loftsbjælker, som går igen i hele huset, opnår det en hyggelig steming, som man kender fra et klassisk dansk feriehus.

Det veludstyrede køkken byder på rig mulighed for hygge omkring madlavningen. Stuen ligger i forbindelse med køkkenet, og her kan man lægge sig i sofaen med en god film på tv’et.

Huset er også indrettet med en brændeovn, som sørger for god temperatur på de koldere dage.

Skøn placering i ferieområdet i Houstrup

Når solen skinner, kan I tage solsengene ud på terrassen og nyde varmen. Mens I ligger og slapper af, kan børnene lege ude på græsset, hvor der også er en sandkasse samt et gyngestativ.

Dette område egner sig godt til lange gåture eller cykelture i den skønne danske natur. De helt små har meget at opleve og udforske i skoven, hvor de også kan gå på opdagelse efter skovens dyr.

Ikke længere væk end en køretur fra Houstrup ligger det populære ferieområde Henne Strand, hvor man kan shoppe lidt eller få en lækker frokost, hvis man ikke selv har lyst til at lave mad.

Hvis I har planlagt en dagsudflugt, er Legoland i Billund et hit blandt de yngste. Ønsker I ikke at køre så langt, er Vikingehavnen i Bork Havn et besøg værd.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.200
Byggeår:1976

Køkken:

Fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...