Lyst sommerhus til en skøn familieferie

3
icon
icon
icon
1688
Anders Lyhnesvej 8, Houstrup - Søg på husnr. 30093

På Anders Lyhnesvej 8 ligger dette lyse og hyggelige feriehus, som er ideelt til en familieferie. Det ligger på et skønt naturstykke, hvor børnene har god plads til at spille lege og bold.

Lys indretning med brændeovn

Feriehuset er lyst indrettet og med de sorte loftsbjælker, som går igen i hele huset, opnår det en hyggelig steming, som man kender fra et klassisk dansk feriehus.

Det veludstyrede køkken byder på rig mulighed for hygge omkring madlavningen. Stuen ligger i forbindelse med køkkenet, og her kan man lægge sig i sofaen med en god film på tv’et.

Huset er også indrettet med en brændeovn, som sørger for god temperatur på de koldere dage.

Skøn placering i ferieområdet i Houstrup

Når solen skinner, kan I tage solsengene ud på terrassen og nyde varmen. Mens I ligger og slapper af, kan børnene lege ude på græsset, hvor der også er en sandkasse samt et gyngestativ.

Dette område egner sig godt til lange gåture eller cykelture i den skønne danske natur. De helt små har meget at opleve og udforske i skoven, hvor de også kan gå på opdagelse efter skovens dyr.

Ikke længere væk end en køretur fra Houstrup ligger det populære ferieområde Henne Strand, hvor man kan shoppe lidt eller få en lækker frokost, hvis man ikke selv har lyst til at lave mad.

Hvis I har planlagt en dagsudflugt, er Legoland i Billund et hit blandt de yngste. Ønsker I ikke at køre så langt, er Vikingehavnen i Bork Havn et besøg værd.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.200
Byggeår:1976

Køkken:

Fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...