Klassisk feriehus med sauna og 2 skønne terrasser

3
icon
icon
icon
1998
Anders Lyhnesvej 17, Houstrup - Søg på husnr. 30098

Når I har brug for en pause fra hverdagen, kan I her i dette dejlige feriehus på Anders Lyhnesvej 17 holde en dejlig afslappende ferie. På de to skønne terrasser kan I altid finde plads til solsengene, og i saunaen kan I få en rigtig wellnessoplevelse.

Klassisk sommerhus med sauna og brændeovn

Der er lagt vægt på hyggen i indretningen af dette feriehus. Der er flere hyggelige kroge, hvor man kan sætte sig i fred og ro og læse en bog, eller nyde samværet over et spil kort.

Ovenlysvinduerne og det store vinduesparti i stuen sørger for godt med lys i huset, og fra sofaen kan man se direkte ud i haven – I kan også være heldige, at der kommer en hjort forbi i ny og næ.

Efter en dag hvor I har fået godt med frisk luft, og dagen er ved at rinde ud, kan I sætte en god film på, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Hvis I er mere til en wellnesaften efter en lang gåtur i det skønne naturområde, har I også mulighed for at tænde for saunaen i huset og blive gennemvarmet.

To skønne terrasser og stort græsareal

På de solrige dage er det en god idé at tage solsengene ud på terrassen og koble helt af. Der er på Anders Lyhnesvej 17 to skønne terrasser og en af dem er endda lukket, hvilket er en fordel, når man har de yngste med.

Feriehuset her i Houstrup ligger på en smuk naturgund, hvor der tilhører en stor græsplæne, hvor børnene rigtigt kan boltre sig. Det ligger midt i skovområdet i Houstrup, som ligger direkte bag et beskyttet klitområde.

Omgivelser indbyder til lange gåture, og for børn er skovområdet en fortryllende legepads hvor man kan opleve og undersøge.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 2.027
Renoveret / Byggeår:2006 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (61 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...