Klassisk feriehus med sauna og 2 skønne terrasser

3
icon
icon
icon

Anders Lyhnesvej 17, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30098
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Når I har brug for en pause fra hverdagen, kan I her i dette dejlige feriehus på Anders Lyhnesvej 17 holde en dejlig afslappende ferie. På de to skønne terrasser kan I altid finde plads til solsengene, og i saunaen kan I få en rigtig wellnessoplevelse.

Klassisk sommerhus med sauna og brændeovn

Der er lagt vægt på hyggen i indretningen af dette feriehus. Der er flere hyggelige kroge, hvor man kan sætte sig i fred og ro og læse en bog, eller nyde samværet over et spil kort.

Ovenlysvinduerne og det store vinduesparti i stuen sørger for godt med lys i huset, og fra sofaen kan man se direkte ud i haven – I kan også være heldige, at der kommer en hjort forbi i ny og næ.

Efter en dag hvor I har fået godt med frisk luft, og dagen er ved at rinde ud, kan I sætte en god film på, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Hvis I er mere til en wellnesaften efter en lang gåtur i det skønne naturområde, har I også mulighed for at tænde for saunaen i huset og blive gennemvarmet.

To skønne terrasser og stort græsareal

På de solrige dage er det en god idé at tage solsengene ud på terrassen og koble helt af. Der er på Anders Lyhnesvej 17 to skønne terrasser og en af dem er endda lukket, hvilket er en fordel, når man har de yngste med.

Feriehuset her i Houstrup ligger på en smuk naturgund, hvor der tilhører en stor græsplæne, hvor børnene rigtigt kan boltre sig. Det ligger midt i skovområdet i Houstrup, som ligger direkte bag et beskyttet klitområde.

Omgivelser indbyder til lange gåture, og for børn er skovområdet en fortryllende legepads hvor man kan opleve og undersøge.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.027
Renoveret / Byggeår:2021 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (61 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...