Skønt feriehus med overdækket terrasse, sauna og brændeovn

3
icon
icon
icon

Fyrrekrogen 12, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30100
Gæsterne siger: icon icon

På Fyrrekrogen 12 i Houstrup finder I dette hyggelige feriehus til 5 personer. Feriehuset er lyst indrettet og indbyder til hygge omkring brændeovnen i den store, åbne stue og wellness i saunaen. Feriehuset har en tilhørende stor græsplæne, hvor der er plads til de yngste samt familiens bedste ven.

Lyst og charmerende indrettet feriehus

Søger I et enkelt feriehus, er dette lige huset for jer. Det lyse køkken er godt udstyret og er i åben forbindelse til stuen, hvor der er lagt op til nærvær med familie og venner omkring den dejlige varme brændeovn.

Kommer I hjem efter en oplevelsrig dag, kan I sætte en god film på DVD-afspilleren og læne jer tilbage i de behagelige sofaer. Hvis I søger lidt ekstra varme, kan I tænde op i husets sauna og nyde godt af lidt ekstra wellness.

Nyd ferien i naturen

Feriehuset har en dejlig terrasse som er delvist overdækket, hvilket betyder, I kan sidde i tørvejr og nyde den friske luft hele året rundt. På de varme dage kan I med fordel tage solsengene ud og give jer tid til at koble helt af.

På Fyrrekrogen 12 finder I et stort græsareal, som er omringet af fyrretræer, hvilket gør, at man kan helt ugeneret nyde roen og fuglenes sang i trætoppene.

Tag hinanden i hånden og hunden i snor og kør en tur til Blåbjerg Klitplantage, som ikke ligger langt fra Fyrrekrogen. Det er en fortryllede legeplads for familiens yngste, samt for hunden. Her er der mulighed for lange gåture på de forskellige ruter, samt for en hyggelig medbragt frokost på de varme dage i skyggen af de høje træer i skoven.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30100

D.
sagde , Rødding

Fint lille hus, hyggelig sommerhusSoverum:4
Bolig-/Grundareal:76 / 1.866
Renoveret / Byggeår:2010 / 1983

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (35 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...