Fint feriehus med overdækket terrasse, sauna og brændeovn

2.5
icon
icon
icon

Fyrrekrogen 12, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30100
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Fyrrekrogen 12 i Houstrup finder I dette hyggelige feriehus til 5 personer. Feriehuset indbyder til hygge omkring brændeovnen i den store, åbne stue. Feriehuset har en tilhørende stor græsplæne, hvor der er plads til de yngste samt familiens bedste ven.

Lyst og hyggeligt indrettet feriehus

Søger I et enkelt feriehus, er dette lige huset for jer. Det lyse køkken er godt udstyret og er i åben forbindelse til stuen, hvor der er lagt op til nærvær med familie og venner omkring den dejlige varme brændeovn.

Kommer I hjem efter en oplevelsrig dag, kan I sætte en god film på DVD-afspilleren og læne jer tilbage i sofaen. Hvis I søger lidt ekstra varme, kan I tænde op i husets sauna og nyde varmen.

Hold ferie midt i naturen

Feriehuset har en dejlig terrasse som er delvist overdækket, hvilket betyder, I kan sidde i tørvejr og nyde den friske luft hele året rundt. På de varme dage kan I med fordel tage solsengene ud og give jer tid til at koble helt af.

På Fyrrekrogen 12 finder I et stort græsareal, som er omringet af fyrretræer, hvilket gør, at man kan helt ugeneret nyde roen og fuglenes sang i trætoppene.

Tag hinanden i hånden og hunden i snor og kør en tur til Blåbjerg Klitplantage, som ikke ligger langt fra Fyrrekrogen. Det er en fortryllede legeplads for familiens yngste, samt for hunden. Her er der mulighed for lange gåture på de forskellige ruter, samt for en hyggelig medbragt frokost på de varme dage i skyggen af de høje træer i skoven.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30100

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut eingerichtet. Es hat an nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein einfaches, etwas älteres Ferienhaus mit einem großen, ruhigen Grundstück zum Spielen und Entspannen. Eine Sauna, Ofen sowie Klimaanlage ist vorhanden. Die Ausstattung ist im Vergleich eher einfach.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes,kleines Ferienhaus.
Hat alles was man braucht, ist sehr gemütlich und in schöner ,ruhiger Lage.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:76 / 1.866
Renoveret / Byggeår:2010 / 1983

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (35 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...