Charmerende feriehus i naturskønne omgivelser

3
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 75, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30168
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkik efter fred og ro, og højt til himlen, så tag et kik på dette charmerende feriehus beliggende på Peder Larsensvej 75. Dette hyggelige murstenshus er velindrettet, og har plads til 6 personer og en enkelt hund.

Hyggeligt og veludnyttet feriehus

Peder Larsensvej 75 emmer af sommerhus, og hvad der dertil hører. I dette hyggelige feriehus finder I 3 rummelige soveværelser med dobbeltseng, et badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine og et hyggeligt køkkenalrum med brændeovn og varmepumpe, så I hurtigt kan få varmet huset op. Det åbne køkken gør det muligt, at også børnene kan være med til at lave mad. Og når der skal ryddes op, kan I få hjælp af opvaskemaskinen. I den dejlig store sofa er der plads til alle. Men den er også god til at ligge på, puttet godt ind i et tæppe, måske med en god bog og en kop varm kakao. Det store vindue i stuen giver et godt lysindfald, og I har rig mulighed for at nyde udsigten til haven.

I skovens dybe stille ro

Gemt bag træerne finder I Peder Larsensvej 75. Feriehuset er placeret på en god naturgrund med flere gode hyggekroge. Der er fliser rundt om huset med flere terrasser, så der er rig mulighed for at nyde solen på alle dagens tidspunkter. Terrassen ved stuen er delvist overdækket og afskærmet, så I også kan være ude ved dårligt vejr. Læg jer godt til rette på solvognene og se på mens børnene leger i sandkassen, eller boltrer sig i haven, I har også mulighed for at grille og nyde dagenes sidste timer.

Houstrup fredfyldt natur

Houstrup har en enestående natur, som bare skal opleves. Der findes masser af hyggelige stier gennem landskabet og flere legepladser til børnene. På campingpladsen kan I købe frisk morgenbrød til morgenbordet eller prøve paddle tennis banen. Stranden kan I nå nemt og bekvemt på cykel, og for mountainbike entusiaster ligger Blåbjerg Plantage næsten lige rundt om hjørnet.
Jeres indkøb kan I klare i Nørre Nebel, som både har bager og slagter, og er I til fisk, er det et must at køre til Hvide Sande og købe frisk fisk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30168

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus, Grundstück ausreichend. Das Haus ist nicht neu, aber geschmackvoll und modern eingerichtet. Bequeme Betten und endlich mal keine Etagenbetten! Das hintere Zimmer könnte lieber 2 Einzellbetten haben.
Sauber und gepflegt, alles zum Leben im Urlaub vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben alles sehr ordentlich vorgefunden. Für 4 Personen ist es wirklich in Ordnung. Das Grundstück ist teilweise eingezäunt, ganz praktisch mit Hund. Es hat uns gut gefallen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön gelegen. Ausreichend Garten. Schön eingebüßt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 890
Renoveret / Byggeår:2015 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...