Hyggeligt feriehus m. brændeovn til 5 personer + 2 hunde i Houstrup

3
icon
icon
icon

Jeppesvej 82, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30174
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Omgivet af Houstrups skønne natur, flotte vandrestier og gode cykelruter finder I på Jeppesvej 82 et klassisk sommerhus med plads til 5 personer, hvor det er tilladt at medbringe op til 2 hunde. Her kan I koble af fra hverdagens jag og komme helt ned i gear og bare nyde samværet.

Uforstyrret afslapning i klassisk feriehusstil

Sommerhuset på Jeppesvej 82 ligger tilbagetrukket fra vejen og omgivet af træer, så I kan nyde jeres ferie uforstyrret. I huset er der 3 soverum, hvoraf 2 er med hver 2 enkeltsenge og et med 1 enkeltseng samt et flot badeværelse med bruseniche. Det veludstyrede køkken med opvaskemaskine er integreret med spiseplads og stue, så I nemt kan kreere lækre måltider eller bage en kage sammen med ungerne, alt imens resten af familien kan læne sig tilbage i sofaen og se en god film foran brændeovnen. Nyd den sagte knitren i baggrunden, mens varmen breder sig.

Sommerhuset er også udstyret med en energibesparende varmepumpe, der hurtigt kan varme sommerhuset op. Der er Wi-Fi i huset, så I kan streame jeres yndlingsserie og læse dagens nyheder.

Frisk luft og masser af natur

Med en beliggenhed centralt placeret i Houstrups skønne natur, er det oplagt at starte dagen med morgenmad på terrassen og nyde den friske luft og fuglesang.

I løbet af dagen er det oplagt at udforske området til fods eller med jeres medbragte cykler – alternativt kan I leje cykler i Houstrup. For mountainbike-entusiaster er Blåbjerg Klitplantage ikke langt væk. Her er der gode mountainbikeruter. Ellers kan I tage en tur på stranden, eller besøge en af ​​de mange legepladser i området. I Nørre Nebel er der gode indkøbsmuligheder, slagtere og bagere. Og er I til fisk, så fås de bedst i Hvide Sande.

Efter en aktiv dag, kan I sætte jer til rette på feriehusets terrasse og tilberede jeres aftensmad på grillen, mens børnene hygger sig i sandkassen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30174

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich eingerichtet. Das Grundstück ist schön groß und hat schöne Außenmöbel.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schon bei der Ankunft waren wir beeindruckt von der tollen Lage des Hauses mit herrlichem Blick in den Wald … tatsächlich hatten wir Anblick von Reh- und Rotwild im Garten!
Uns fehlte es an nichts – das Haus ist ganz wunderbar einfach aber sehr geschmackvoll eingerichtet!Die tollen Strände in der Gegend sowie Dünen, Heide und Wald – schön!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein, Gemütlich und in ruhiger Lage

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 1.978
Renoveret / Byggeår:2022 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...