Hyggeligt sommerhus på naturgrund i Houstrup

3
icon
icon
icon

Jens Thomsensvej 13, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30185
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en naturgrund i Houstrup står dette hyggelige sommerhus klar til jeres næste ferie. Her på Jens Thomsensvej 13 kan I samle op til 7 personer til en dejlig ferie i det nyrenoverede (2022) sommerhus, der er indrettet i 2 plan. Derudover venter jer et hyggeligt anneks med sovepladser. Sommerhuset byder desuden på flere terrasser og aktiviteter for børnene i haven.

Gode feriestunder i alrummet med brændeovn

I sommerhuset på Jens Thomsensvej 13 i Houstrup vil I helt sikkert komme til at tilbringe mange timer med gode feriestunder i sommerhusets alrum. Her er køkken, stue og spisestue samlet, og derfor er der mulighed for mange forskellige aktiviteter, I kan lave sammen løbet af ferien.

Alrummet rummer også en brændeovn, der fuldender den hyggelige feriestemning med sine knitrende flammer. Samtidig spreder den også en dejlig varme. Derudover har I en varmepumpe i feriehuset, der sørger for et godt indeklima på jeres ferie.

Sommerhuset, der blev renoveret i 2022, er indrettet i 2 plan. Alrummet ligger i stueetagen sammen med badeværelset. På badeværelset er der gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne som det første, når I står op om morgenen.

På sommerhusets førstesal finder I 2 soveværelser. Det ene er indrettet med 2 enkeltsenge, mens der på det andet soveværelse er 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng. De resterende 2 sovepladser finder I i annekset, hvor der står en dobbeltseng klar til jer.

Natur, flere terrasser og aktiviteter for børnene i haven

Sommerhuset ligger på en 2.100 kvadratmeter stor naturgrund i Houstrup, og her er I altså omgivet af den vestjyske natur på jeres ferie.

Sommerhuset byder på flere terrasser, som I kan tilbringe feriens solrige dage på. Den ene terrasse vender mod nordvest, og den anden terrasse vender mod øst. På terrassen kan I finde jer en god plads i solen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøblerne og liggestolene.

Mens der er masser af afslapning i solen på programmet på terrasserne, kan børnene lege i haven. Til feriens yngste gæster er der nemlig både et gyngestativ, en sandkasse og en trampolin, som de kan få glæde af i løbet af ferien.

Om aftenen kan I samles til aftensmaden på en af sommerhusets terrasser, hvor I kan tilberede jeres middag på grillen.

Naturoplevelser i nærheden

I Houstrup er der flere skønne naturoplevelser, I kan tage ud på i løbet af jeres ferie. I kan blandt andet besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor I kan komme helt tæt på den skønne natur. Når I skal på tur gennem plantagen, kan I enten gøre det til fods eller på cykel.

I skal selvfølgelig ikke gå glip af Vesterhavet, når I holder ferie i Houstrup. Fra jeres ferieadresse på Jens Thomsensvej 13 er der 3 kilometer til de smukke, brede sandstrande og de brusende bølger, som I kan besøge på alle tider af året.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30185

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ein Schatz für all seine Gäste…dazu gehören neben Menschen, die überall im Garten lauschige Ecken und kleine Atrraktionen wie Strickleitern und Schaukeln finden, auch Eichhörnchen, Buchfinken, Spechte und andere Vögel.Vom Doppelbett aus kannst Du abends den Sternenhimmel sehen, morgens hast Du den
Blick in die Baumwipfel.Es gibt eine gute Ausstattung an Spielen und auch Fitnessutensilien wie eine Yogamatte.Im Wohnzimmer gibt es ein schönes Riesensofa wo sich alle fläzen und lesen oder fernsehen können.
Die Schlafräume sind klein und dicht beieinander…genau richtig für eine kuschelige Familienzeit.Der nächste Bäcker ist um die Ecke….der Weg zum Meer etwas weit…deshalb, Fahrräder nicht vergessen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Ferienhaus in wunderschöner Waldlage .
Unter dem Dach wird geschlafen und unten gewohnt , gespielt und gelebt .
Bei klaren Nächten hat man Glück direkt aus dem Bett die Sterne sehen zu können .
Für Kinder ist rund ums Haus herum alles an Spielmöglichkeiten vorhanden ( Trampolin, Sandkasten, Klettermöglichkeiten und ein Fußballtor )
Auch im Haus ist allerlei Spielzeug für Kinder vorhanden , so dass auch bei Regen für Abwechslung gesorgt ist .
Der Strand und das Waldgebiet sind super mit dem Fahrrad erreichbar und sorgen für die perfekte Erholung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön hell und sauber und hat eine urgemütliche skandinavische Architektur. Es ist im Winter bestimmt gut mit der Wärmepumpe zu heizen. Der Garten ist sehr vielseitig, es gibt viele gemütliche Ecken und man merkt, dass der Besitzer etwas von nachhaltiger Forstwirtschaft versteht. Besonders gefallen haben mir die jungen Eichen. Besonders gut gefallen haben mir auch die Familiefotos an der Wnd im Wohnzimmer aus vergangenen Zeiten. Das Haus scheint eine lange Familientradition zu haben. Wir kommen sehr gerne wieder!! Es war wunderbar!!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:89 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2022 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (20 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...