Lyst feriehus med brændeovn til 6 personer i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Højsvej 17, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30221
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Næste gang du og familien eller vennegruppen skal holde ferie, bør I overveje at holde den i dette lyse sommerhus på Højsvej 17 i Houstrup. Sommerhuset med brændeovn er renoveret i 2023, og her kan op til 6 personer holde en dejlig ferie. Her kan I blandt andet se frem til en lys og indbydende indretning og en skøn træterrasse, hvor I kan nyde feriens solrige dage.

Lys og indbydende indretning med brændeovn

I sommerhuset venter jer en lys og indbydende indretning, og allerede når I træder ind i sommerhuset, vil I føle jer hjemme. Sommerhuset er renoveret i 2023, og der er både kommet nyt køkken, badeværelse og møblement, som I kan få glæde af i løbet af ferien.

Sommerhusets hjerte er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse. Her er rammerne sat for hyggelige feriestunder med madlavning, spil og film til lyden af brændeovnens knitren i baggrunden. Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, så I slipper for at skulle tage opvasken efter madlavningen.

Det 72 kvadratmeter store feriehus er indrettet med 3 gode soveværelser, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien, så I kan blive helt klar til jeres kommende feriedage i Houstrup. De 3 soveværelser er indrettet med en dobbeltseng hver. Derudover er der 1 badeværelse i feriehuset.

I sommerhuset har I desuden en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at der er et godt indeklima med gode indendørs temperaturer på jeres ferie.

Nyd de solrige feriedage på terrassen

Omkring sommerhuset er der en træterrasse, som I kan tilbringe og nyde de solrige feriedage på. Her står der havemøbler og liggestole klar, som I kan sætte jer godt til rette i, mens I slapper af til synet af den omkringliggende natur og lyden af vinden i træerne.

Terrassen er delvist overdækket, så hvis I får brug for en pause fra solen, kan I sætte jer ind under den overdækkede del af terrassen.

De lune ferieaftener kan I også tilbringe på terrassen, hvor I kan tilberede jeres aftensmad på grillen og nyde et godt glas vin som afslutning på dagen.

Oplev Vesterhavet

Når I holder ferie i Houstrup, bør I helt sikkert tage ud at opleve det fantastiske Vesterhav. Fra feriehuset på Højsvej 17 i Houstrup har I 3 kilometer til de smukke sandstrande og brusende bølger, der fortsætter så langt, øjet rækker.

Af andre oplevelser i området er der også Blåbjerg Klitplantage, hvor I kan opleve den vestjyske natur helt tæt på. Her kan I bevæge jer igennem plantagen enten til fods eller på cykel.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30221

DK
D.
sagde , Danmark

Super fint sommerhus.
Pæn i stand og lækkert med overdækket terrasse.
Alt hvad man skulle bruge.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus einfach ein Traum und meine Kinder und ich haben uns so wohl gefühlt und es gleich wieder gebucht für die Herbstferien

3 Zimmer, alles top gemacht

Endlich mal ein Haus wo nix fehlt

Sogar kostenlos Kaminholz und Leihfahrräder

Was will ich mehr

Danke 🙂

Wir kommen wiederSoverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.972
Renoveret / Byggeår:2023 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...