Skønt sommerhus på stor naturgrund i Houstrup – renoveret i 2023

3.5
icon
icon
icon
icon

Kirkeflod 73, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30223
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Kirkeflod 73 er adressen på dette moderne indrettede sommerhus, som i 2023 har gennemgået en stor renovering. Her er der plads til 5 personer og I vil helt sikkert nyde både terrassen og haven på den 1543m2 store naturgrund.

Skønt opholdsrum til hyggelige stunder

Sommerhuset har 3 gode værelser, hvoraf 2 har dobbeltsenge, og det sidste har en enkelt seng. Alle værelser ligger ud til opholdsrummet, hvor stue, køkken og spiseplads er samlet. Her er der god mulighed for at tilbringe mange timer sammen med fokus på nærvær og hygge – uanset om I er til brætspil, en god film eller en kop varm kakao, mens varmen fra brændeovnen spreder sig i hele sommerhuset.

Skønne terrasser på stor naturgrund

Fra stuen er der direkte adgang til feriehusets ene terrasse, der er delvis overdækket. Her kan I nyde de varme dage i havemøblerne eller i sommerhusets liggestole, mens børnene leger rundt på den store græsplæne, og spiller en gang fodbold.

Den anden terrasse er på modsatte side af sommerhuset, hvor I kan nyde morgenkaffen til lyden af fuglene. På den måde kan I nyde solens varme stråler, når den står i både øst og vest.

Når dagen lakker mod enden, kan I tænde op i gasgrillen og tilberede et lækkert feriemåltid, som kan nydes mens solen langsomt går ned bag træerne.

Skøn placering i udkanten af skønne Houstrup

Sommerhuset er placeret på en hjørnegrund med store træer på flere af siderne. Her er I tæt på Houstrups skønne natur, og med de mange stier gennem området og skoven, er der er et utal af muligheder for gode gå- og cykelture. Kun 3 kilometer fra sommerhuset finder I Vesterhavet, hvor der er utrolig skønt at opholde sig uanset årstid.

Der er heller ikke langt til nærmeste indkøb, da Nørre Nebel kun er 4 kilometer væk. Her kan I både få dagligvarer og morgenbrød, samt besøge de mange spændende specialbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30223

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön renoviertes Ferienhaus. Uns hat alles sehr gut gefallen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus, sehr gute Betten, 2 Terrassen rundum gut ausgestattet wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ein sehr schönes kleines Ferienhaus. Ein schöner misch aus alt und neu. Wunderbare Betten 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.534
Renoveret / Byggeår:2023 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Enkelte danske TV-kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, stengulv i stue, stengulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...