Hyggeligt sommerhus med shelter til 4 personer

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 82, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30227
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Kirkeflod 82 finder I sommerhuset, der er perfekt til den lille familie på op til 4 personer. Det hyggelige sommerhus, som blev renoveret i 2023, har en skøn alkove, som børnene helt sikkert vil elske og udenfor er der et anneks og shelter til jer, som elsker at være tæt på naturen.

Hygge og nærvær i fokus

Når I træder ind i sommerhuset, bliver I straks mødt af de lyse trælofter og vægge, der sammen med den moderne indretning giver den skønne sommerhusstemning, der gør at man straks føler sig hjemme. Det store opholdsrum samler det flotte køkken, spiseområdet og stuen og gennem de store vinduer, har I udsigten over terrassen og den skønne naturgrund.

I stuen kan hele familien samles og hygge. Her finder I også alkoven, som er perfekt til børnene, der ville elske denne ”hule”. Sommerhusets Chromecast gør det nemt for jer at afspille jeres yndlingsfilm og serier, når I rigtig har lyst til at slappe af på sofaen efter en dejlig feriedag i Houstrups skønne natur. Skal hyggen op i højeste gear, kan I tænde op i brændeovnen og lade jer fortrylle af de dragende flammer.

Fra opholdsrummet er der adgang til de to værelser; forældresoveværelset med dobbeltseng og det andet værelse, hvor der er køjeseng, som feriens mindste gæster helt sikkert vil nyde. Udenfor er et fint anneks med to sovepladser. Dette er perfekt, hvis I har teenagere med på ferien, da de helt sikkert vil nyde at have deres eget lille sommerhus.

Stor afskærmet naturgrund med shelter

Sommerhusgrunden er omgivet af træer, der skærmer for blæsten på de mere vindige dage. Her kan I nyde mange gode feriestunder sammen, uanset om I foretrækker at nyde havemøblerne på den overdækkede terrasse, eller om I er mere til leg og udeliv. Her på Kirkeflod 82 er der nemlig rigtig skønne omgivelser, hvor I kan gå på opdagelse, og når dagen går på hæld, kan I hoppe i shelteret og falde i søvn i den friske luft.

Houstrup – tæt på den fantastiske natur

Sommerhusets gode placering i Houstrup gør, at I ikke skal gå langt for at finde både skønne vandre- og cykelstier. Der er under 4 kilometer til nærmeste indkøb i Nørre Nebel, hvor I også kan få morgenbrød og se de mange fine specialbutikker. Vesterhavet er heller ikke langt fra sommerhuset – 3 kilometer og så  er I ved nærmeste strand, som uden tvivl er et besøg værd, uanset vejr og årstid.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30227

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gepflegtes, gemütliches kleines Haus. Der extra Schlafplatz in der kleinen Hütte hat uns besonders gefallen. Wir kommen gerne wieder und hatten einen ganz wunderbaren Urlaub!

DK
D.
sagde , Danmark

Skøn dejligt mindre sommerhus for den mindre og naturelskende familie.
Enkel, super hyggelig og flot indrettet



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.464
Renoveret / Byggeår:2023 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...