Hyggeligt sommerhus med skøn træterrasse

3
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 39, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30230
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
4700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette klassiske sommerhus byder på en hyggelig ferie langt væk fra den stressende hverdag. Den store balkonterrasse i træ giver jer god plads til at slappe af og nyde naturen, og det lille hus er fyldt med skøn feriestemning.

Til den lille familie eller den næste kæresteferie

Huset på Peder Larsensvej 39 egner sig perfekt til den lille familie eller en romantisk kæresteferie i ro og fred. Hvert soveværelse er udstyret med en dobbeltseng, og det fine trækøkken har alt, hvad der behøves for at tilberede en lækker feriemiddag.

Rundt om spisebordet kan I nyde et godt måltid og snakke morgendagens planer igennem, inden aftenen fortsætter inde på sofaen, hvor der kan slappes af med en spændende bog eller en god filmklassiker foran den knitrende brændeovn.

Masser af natur på den store terrasse

På den store terrasse er der godt med plads til, at I kan nyde de varme sommerdage og den smukke natur, I er omgivet af. På den delvist overdækkede terrasse er der både mulighed for at sidde i skyggen eller ude i solen med et godt glas vin eller en kop friskbrygget kaffe.

De mange træer, der omgiver huset, sørger for masser af ro og fred til helt ugeneret at nyde jeres getaway, og om aftenen kan I tænde op i grillen, så der kan spises et godt måltid under åben himmel på de lune aftener.

Lad dagen rinde ud i det bedste selskab med dine nærmeste, og betragt den smukke aftenhimmel, når solen dykker ned bag skovens træer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30230

D.
sagde , Sønderborg

Super fint hus hyggelig indretning rent og lige til at rykke ind i.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 937
Byggeår:1980

Køkken:

Køleskab, fryser (109 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...