Dejligt beliggende velholdt feriehus med udendørs spa

3.5
icon
icon
icon
icon
2688
Jeppesvej 98, Houstrup - Søg på husnr. 30231

I udkanten af Houstrup på en dejlig rolig grund ligger dette skønne og lidt særlige sommerhus. Jeppesvej 98 hus brillerer blandt andet med sauna og spa indenfor og – så livet i det grønne virkeligt kan nydes – med en ekstra spa undenfor på den hyggelige terrasse!

6 personer og en hund finder plads i huset, der er udstyret med alle vigtige ingredienser til en vellykket ferie med stor afslapningsfaktor.

Skøn beliggenhed samt luksus med bl.a. sauna og spa

Vil I bo i et rigtig hyggeligt sommerhus og samtidigt ikke gå ned i udstyr, så er dette feriehus perfekt til jer. Her bor I midt i den skønne natur, i et dejligt hus med alle de vigtige hvidevarer som opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en energisparende varmepumpe.

Efter en frisk gåtur i Blåbjerg Plantage eller ved havet har I her muligheden for at tage på wellnessferie i det lækre badeværelse, hvor sauna og spa står klar til ægte afslapning eller I kan hygge med familien eller vennerne ved spisebordet med lidt god mad, tryllet i det moderne lyse køkken.

Highlight terrasse – hyggekroge og udespa

Jeppesvej 98 har en dejlig terrasse og udeområde med masser af lækroge og et overdækket areal. Områdets og randbeplantningens træer giver ro og hygge, så man rigtigt kan slappe af. Børnene vil sikkert elske, at der både er sandkasse og gynger på grunden og de voksne kan udnytte chancen for et romantisk boblebad under stjernerne eller i solskinsvejr med fuglefløjt i den udendørs spa

Blåbjerg plantage nær Ringkøbing fjord

Houstrup er et dejligt ferieområde nær Nr. Nebel. Det ligger i et naturskønt område mellem Ringkøbing fjord og Blåbjerg plantage. Stranden ligger kun et par bilminutter væk og i nærområdet er der mange gode udflugts- og aktivitetsmuligheder, om der skal spilles golf, cykles, vandres, fiskes, bades eller leges.

Tag cyklen med og nyd en tur gennem skov og hede til Henne Strand, hvor der kan oses og man kan købe den lækreste soft-is i det gule ishus eller tag en runde omkring Filsø og beundre fuglelivet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2014 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (180 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, Udespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...