Dejligt beliggende velholdt feriehus med udendørs spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 98, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30231
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af Houstrup på en dejlig rolig grund ligger dette skønne og lidt særlige sommerhus. Jeppesvej 98 hus brillerer blandt andet med sauna og spa indenfor og – så livet i det grønne virkeligt kan nydes – med en ekstra spa undenfor på den hyggelige terrasse!

6 personer finder plads i huset, der er udstyret med alle vigtige ingredienser til en vellykket ferie med stor afslapningsfaktor.

Skøn beliggenhed samt luksus med bl.a. sauna og spa

Vil I bo i et rigtig hyggeligt sommerhus og samtidigt ikke gå ned i udstyr, så er dette feriehus perfekt til jer. Her bor I midt i den skønne natur, i et dejligt hus med alle de vigtige hvidevarer som opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en energisparende varmepumpe.

Efter en frisk gåtur i Blåbjerg Plantage eller ved havet har I her muligheden for at tage på wellnessferie i det lækre badeværelse, hvor sauna og spa står klar til ægte afslapning eller I kan hygge med familien eller vennerne ved spisebordet med lidt god mad, tryllet i det moderne lyse køkken.

Highlight terrasse – hyggekroge og udespa

Jeppesvej 98 har en dejlig terrasse og udeområde med masser af lækroge og et overdækket areal. Områdets og randbeplantningens træer giver ro og hygge, så man rigtigt kan slappe af. Børnene vil sikkert elske, at der både er sandkasse og gynger på grunden og de voksne kan udnytte chancen for et romantisk boblebad under stjernerne eller i solskinsvejr med fuglefløjt i den udendørs spa

Blåbjerg plantage nær Ringkøbing fjord

Houstrup er et dejligt ferieområde nær Nr. Nebel. Det ligger i et naturskønt område mellem Ringkøbing fjord og Blåbjerg plantage. Stranden ligger kun et par bilminutter væk og i nærområdet er der mange gode udflugts- og aktivitetsmuligheder, om der skal spilles golf, cykles, vandres, fiskes, bades eller leges.

Tag cyklen med og nyd en tur gennem skov og hede til Henne Strand, hvor der kan oses og man kan købe den lækreste soft-is i det gule ishus eller tag en runde omkring Filsø og beundre fuglelivet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30231

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus zum Wohlfühlen, es war alles vorhanden. Der Ausenwhirlpool ist klasse, den Innenwhirlpool und die Sauna haben wir nicht genutzt.
Allerdings ist der Stromverbrauch, durch den Ausenwhirlpool erhöht ( Was klar ist). Er ist unbefüllt bei Ankunft.
Im Garten kann man Eichhörnchen und die Vogelwelt beobachten 🙂
( am besten Futter mitbringen)
Im Haus ist alles ausreichend vorhanden ( Geschirr, Besteck und Töpfe)
Wir wurden mit einer Flasche Wein und kleinen Beigaben so lieb empfangen . So lieben Dank an die Hauseigentümer

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes Haus und Grundstück mit Liebe eingerichtet.

Es hat uns an nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ordentliches gut möbliertes Ferienhaus mitten im Wald. Sehr ruhig gelegen – mitten in der Natur. Wir hatten regelmäßig Besuch von Eichhörnchen und vielen seltenen Wildvögeln. Der Außenbereich ist sehr schön angelegt und herzlich gestaltet. Der Wohn-Ess-Bereich ist groß und gut eingerichtet. Vor allen Dingen das Sofa ist absolut spitze. Die Schlafzimmer sind klein aber ausreichend, Betten sind in Ordnung. In den Schränken kann alles gut verstaut werden. Das Bad ist gut ausgestattet. Ein Haus zum wohlfühlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2014 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (180 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...